Ateşkese dakikalar kala İsrail yine vurdu

İsrail ve Hamas arasında ateşkes onaylandı. Ancak İsrail bu gece 02.00'de başlayacak ateşkes öncesinde Gazze Şeridi'ne yeniden saldırdı. Hava saldırılarında bu kez Gazze'nin kuzeyindeki bölgeler vuruldu.

İsrail ile Filistinli gruplar arasında varılan ateşkes anlaşmasının yürürlüğe girmesine sadece bir saat kalmasına rağmen İsrail Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürüyor.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bölgelere hava saldırıları düzenledi. İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyelerinden yapılan açıklamada da İsrail'in saldırılarına karşılık Gazze çevresindeki bölgelere roket atıldığı belirtildi. İsrail ile Hamas, vardıkları ateşkes anlaşmasının bu gece yerel saatle 02.00'de yürürlüğe gireceğini açıklamıştı.

Gazze'ye yönelik 10 Mayıs'tan bu yana devam eden İsrail saldırılarında 65'i çocuk, 39'u kadın 232 Filistinli hayatını kaybetti.

Ateşkese dakikalar kala İsrail yine vurdu

PLASTİK DEPO ALANLARI DA VURULDU

Diğer yandan İsrail ordusuna bağlı topçu birlikleri, Gazze Şeridi'nin doğusunda bulunan plastik depo alanları hedef aldı. İtfaiye ekipleri, saldırı sonucu depoda çıkan yangını kontrol altına almaya çalıştı.

 

 

Ateşkese dakikalar kala İsrail yine vurdu ile ilgili etiketler İsrail Filistin Hamas Gazze israil saldırıları ateşkes
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.