Ateş Kuşları dizisinde dua edilen sahneye izleyiciden övgü yağdı! "Dini değerlerimizi koruyan örnek olan dizi"

Atv ekranlarının sevilen dizisi her sahnesi ile izleyicinin içine işliyor. Dizinin geçtiğimiz bölüm finalinde Barbaros yaralanmıştı. Bu bölümde ise herkes Barbaros'un iyileşmesi için elinden geleni yapıyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin son bölümde yaşananlar ve övgü yağan sahnenin detayları...

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren Barbaros ve Gülayşe'nin masum aşkı duygulandırıyordu. Bölümler ilerledikçe ikilin aşkı da büyüdü. Gülayşe yeni hayatına adapte olmaya çalışırken Barbaros ona destek oluyor. Peki şimdi Barbaros ölürse Gülayşe hayatına nasıl devam edecek? Barbarao karakteri Ateş Kuşları kadrosundan ayrılacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan'ın nişan günü altınlarını alıp kaçtığı eski nişanlısı Turgut, sonunda Sultan'ı bulur! Sultan'ı korkudan tir tir titreten bu adam, Sultan'a delicesine aşıktır! Turgut, Sultan'ı geri almaya, Kara ise vermemeye yeminlidir! ! Sultan, geleceğini mahvetmelerine rağmen Ateş Kuşları'na sığınacak mı?

Kara, Sultan'ın sırlarını aralamaya başlayınca niye çok öfkelenecek? Ali kız kardeşi Sultan'ı korumak için neler yapacak?

Peki ya Turgut, Sultan'ı ele geçirmek için Ali'nin en kıymetlisine, Gülayşe'ye musallat olursa?

Abisinden bile yakın olduğu Barbaros'un acısı, Sare'yi kahreder. Zıpkın aşık olduğu kadına yardım edebilecek mi?

Mercan'ın amcası sonunda onu kütüğüne alır! Artık Mercan'ın bir soyadı var: Mercan Gökova. Ama Mercan'ın amcası Ali ile Mercan'dan en acılı zamanlarında evlenmelerini ister.

İNŞİRAH SURESİNİN OKUNDUĞU SAHNEYE İLGİ BÜYÜK

Ateş Kuşları dizisinin son bölümünde herkes Barbaros ve Gülayşe için elinden geleni yapıyor. Gülayşe'nin halası ağlamak yerine Barbaros için dua etmek gerektiğini söylüyor. Dizinin o sahnesinde İnşirah Suresi ayetleri okunuyor. Duanın ardından Barbaros odasına getiriliyor.

Dizinin bu sahnesi için izleyiciden gelen yorumlardan bazıları;

"Evet gerçekten muhteşemdi, Kur'an şifadır! Ruh."

"Böyle anlamlı şeyler izleyince iyi ki Kur'an var diyorum iyi ki mujdelenmiş"

"Örnek olan tek dizi diyebiliriz Diğer dizilerde yanlış ve abartarak gösteriyorlar dinimizi"

Ateş Kuşları dizisinde dua edilen sahneye izleyiciden övgü yağdı! "Dini değerlerimizi koruyan örnek olan dizi" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.