Atatürk'ün 18 yaşındaki hali ortaya çıktı! Tam 121 yıl sonra...

Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 yaşındayken annesine gönderdiği bir fotoğraf 121 yıl sonra ortaya çıktı. Atatürk'ün Mekteb-i Harbiye'de 2. sınıf öğrencisi olduğu dönemde çekilen fotoğraf günümüz teknolojisiyle renklendirildi.

Osmanlı İmparatorluğu'nun subayı, Anafartalar Kumandanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 yaşındaki bir fotoğrafı, tam 121 yıl sonra ortaya çıktı.

Mustafa Kemal'in Mekteb-i Harbiye'de 2. sınıf öğrencisi iken annesi Zübeyde Hanım'a hatıra olarak gönderdiği fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİYLE RENKLENDİRİLDİ

Söz konusu fotoğrafta Mustafa Kemal ve arkadaşları yer alıyor.

Fotoğrafın, günümüze ulaşan Atatürk'e ait en eski fotoğraf olduğu düşünülüyor. Orijinalinde siyah beyaz olan fotoğraflar, günümüz teknolojisiyle renklendirildi.

Atatürk'ün 18 yaşındaki hali ortaya çıktı! Tam 121 yıl sonra...

Atatürk'ün 18 yaşındaki hali ortaya çıktı! Tam 121 yıl sonra... - Resim : 2 

Atatürk'ün 18 yaşındaki hali ortaya çıktı! Tam 121 yıl sonra... ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Atatürk fotoğraf subay zübeyde hanım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.