Atatürk süveterine 10 Kasım'da yoğun talep!

Karaca'nın ilk kez 29 Ekim'de piyasaya sunduğu ve gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını açıkladığı Atatürk süveteri, Büyük Önder'in 81. ölüm yıl dönümünde yoğun ilgi gördü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, giyim tarzı ve şıklığıyla da her zaman öne çıktı. Kullandığı pek çok kıyafet ve aksesuar döneminin ötesindeydi.

Giydikleriyle hayranlık uyandıran Atatürk’ün 85 yıl önce giydiği süveter, Karaca tarafından yeniden üretildi.

Atatürk’ün unutulmaz karelerinde kısa kollu beyaz gömleği üzerinde gördüğümüz siyah ve gri renkli süveter 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibariyle satışa sunuldu. Gelirinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı süveter'e Atatürk'ün ölümünün  81. ölüm yıl dönümünde yoğun ilgi gösterildi.

LOGOYA YER VERİLMEDİ

Çift Geyik Karaca Genel Müdürü Cihat Özbekli, yeniden üretilen bu süveter hakkında şunları söylemişti:

“Kuruluşunun henüz başına denk gelen kurtuluş mücadelesi döneminde askerimize çorap üreten Çift Geyik Karaca markası olarak bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün giydiği süveteri yeniden üreterek kendi uzmanlık ve yetkinlik alanımızda bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Ortak değerlerle büyüdüğümüz bu topraklarda; hepimizin ortak mirasına olan saygımızdan ötürü, tüm ürünlerimizde yer alan ve markamızın kimliğini işaret eden logomuzu bu ürünlerde kullanmadık. Mesajımızı da ‘Her şeyin üzerinde’ olarak belirledik.”

Süvetere ulaşmak için tıklayınız...

Atatürk süveterine 10 Kasım'da yoğun talep! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım karaca süveter
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.