Atatürk istismarında son nokta!

Türkiye uzun süre Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satılan "Mustafa Kemal" adlı kitabını tartışmıştı. Ancak Atatürk istismarında onu da geçen bir ürün var artık. Üzerinde "K. Atatürk İzindeyiz" yazan sapı 4,06 gram altın olduğu belirtilen bir emzik. İndirimli fiyatı 2 bin 958 lira olan emzik Çiçek Sepeti'nin hediye kategorisinde yer alıyor...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adı üzerinden sürdürülen istismarlara bir yenisi eklendi. 

Bilindiği gibi Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabının 1881 adet basılan özel serisinde her bir kitap 2 bin 500 liraya satılmıştı. 

Atatürk istismarında son nokta!

Özdil, bu nedenle Atatürk istismarı ile suçlanmıştı. Ancak Atatürk'ü istismar konusunda onu bile geride bırakan bir emzik var artık. 

Atatürk istismarında son nokta! - Resim : 2

Çiçek Sepeti'nin hediye kategorisinde satılan emziğin indirimli fiyatı 2 bin 958 lira 98 kuruş. Emziğe biçilen asıl fiyat ise 3 bin 244 lira 50 kuruş. 

Atatürk istismarında son nokta! - Resim : 3

Çiçek Sepeti'nde ürünün açıklaması bölümünde şu bilgiler yer alıyor:

Atatürk istismarında son nokta! - Resim : 4

Altın olan 4,06 gramlık bölümü dışında kalan yerleri plastik ve kauçuk olan emziğin reel değeri 14 ayar altının güncel kur fiyatı olan 298 TL üzerinden hesaplandığında bin 210 TL. 

Çiçek Sepeti'ndeki satılan emziklerin en pahalısı ise 169 lira olarak gözüküyor. "K. Atatürk İzindeyiz" yazan altın sap dışındaki bölümün bu emziğin malzemesinden üretildiğini varsayıp hesapladığımızda ise en fazla bin 380 TL gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Varın istismarın boyutunu siz hesaplayın artık... 

Atatürk istismarında son nokta! - Resim : 5

Atatürk istismarında son nokta! ile ilgili etiketler altın Yılmaz Özdil Kemal Atatürk emzir çiçek sepeti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.