Atatürk Havalimanı 'Narcos' dizi setine döndü!

Atatürk Havalimanı’nda yapılan uygulamada, Ekvador uyruklu bir uyuşturucu kuryesi durduruldu. Şüphelinin, prezervatif içerisine konularak yuttuğu 1 kilo 280 gram likit kokain ele geçirildi. Yaşanan olay, uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatının anlatıldığı Narcos dizisindeki bir sahneyi hatırlattı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Atatürk Havalimanı ekipleri, 24 Ocak'ta Ekvador uyruklu Alfredo Demekceo M.M.,'yi durdurdu.

Profil değerlendirme uzmanları tarafından şüpheli bulunan 40 yaşındaki Alfredo Demekceo M.M., polis karakoluna götürüldü.

Şüphelinin aramalarında herhangi bir şey bulunamadı. Ancak bir süre sonra Alfredo Demekceo M.M.,'nin karın ağrısı yaşaması, farklı bir ihtimali ortaya çıkardı. Şüphelinin, sindirim sisteminde uyuşturucu olabileceği değerlendirildi.

Alfredo Demekceo M.M., ultrason çekimi için hastaneye götürülünce gerçek ortaya çıktı. Şüphelinin sindirim sisteminde kapsüller içerisinde uyuşturucu taşıdığı anlaşıldı.

Ekvadorlu şüpheli, 12 kapsül içerisindeki uyuşturucuyu doğal yolla çıkardı. Kapsüldeki uyuşturucuların prezervatif içerisinde olması dikkat çekti. Likit kokain olduğu anlaşılan uyuşturucunun 1 kilo 280 gram geldiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Atatürk Havalimanı 'Narcos' dizi setine döndü! ile ilgili etiketler uyuşturucu narcos
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.