Ataşehir'de kediye çarpan kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu!

Ataşehir'de seyir halinde olan bir sürücü karşıdan karşıya geçen kediye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan hayvan, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Aracından inerek kediyi veterinere götürmek isteyen kadın sürücü hayvanı göremeyince gözyaşlarına boğuldu.

Ataşehir’de aracıyla seyir halinde olan sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan kediye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan kedi kaçarak uzaklaşırken, araç sürücüsü kadın ise gözyaşlarına boğuldu. 

Ataşehir'de kediye çarpan kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu!

HAYVANI GÖREMEYİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

  Olay, dün saat 12.30 sıralarında Ataşehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 AGC 425 plakalı Wolksvagen markalı otomobil sürücüsü, cadde üzerinde seyir halinde olduğu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan kediye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan hayvan, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Aracından inerek çarptığı kediyi veterinere götürmek isteyen kadın sürücü ise hayvanı göremeyince gözyaşlarına boğuldu. Çarptığı kediyi bulmak için çevrede arama yapan kadına vatandaşlar destek oldu. Uzun süren aramalar sonrası yaralı hayvana ulaşamayan kadın aracına binerek olay yerinden gözyaşları içinde uzaklaştı. 

Ataşehir'de kediye çarpan kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler İstanbul Ataşehir kedi Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.