Ataşehir'de 6 mahallenin imar planları onaylandı

Ataşehir'e bağlı İçerenköy, Küçükbakkalköy, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, İnönü ve Kayışdağı mahallelerinin imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'e bağlı İçerenköy, Küçükbakkalköy, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, İnönü ve Kayışdağı mahallelerinin imar planları gündeme geldi. İmar planları, komisyon kararı doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. Oylama sonrası Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve AK Partili Ataşehir Meclis Üyesi Mustafa Naim Yağcı, 28 yıllık sorunun çözülmesi dolayısıyla planda emeği geçenlere ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Meclis toplantısında başkan danışmanlarının ücretleri de gündeme gelirken, bu ücretlerin 2022 yılında brüt 18 bin 735 lira 10 kuruş olması kararlaştırıldı.

PARK VE CADDE İSİMLENDİRMELERİ

Meclis gündemine bazı sokak, cadde ve park isimlendirmeleri de görüşülürken Ümraniye Armağanevler Mahallesi'nde yer alan isimsiz parka Bedri Rahmi Eyüboğlu isminin verilmesi komisyon kararı doğrultusunda oy çokluğuyla reddedildi. Zeytinburnu durağının yanındaki alanın Zübeyde Hanım Parkı olarak isimlendirilmesi ise oy birliğiyle kabul edilirken, mecliste ayrıca geçen yıl Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybeden Tuzla Belediyesi Plan Proje Müdürü Cemil Erdöl'ün ismi Tuzla'nın Aydınlı Mahallesi'ndeki isimsiz caddeye verildi.

Ataşehir'de 6 mahallenin imar planları onaylandı ile ilgili etiketler Ataşehir İstanbul Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.