Ataması yapılan engellinin soyadını duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memurlar ataması için düzenlenen törende konuştu. Konuşması sonrası Ataması gerçekleşen bazı adayların ismini okuyan Erdoğan'ın dikkatini bir aday çekti. Aday'ın soyadının 'Erdoğan olduğunu duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ama bu bizim akraba değil ha" şeklinde espri yaptı. Erdoğan'ın esprisi salondakileri güldürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli Memurlar Ataması'nda konuştu. Sözlerine ekonomiyle başlayan Cumhurbaşkanı, "Ülkemizin ayağına vurulan her pranga gibi faiz, döviz kuru, enflasyon prangasını da parçalayıp atacağız. Faiz tartışması gündemden önemli ölçüde düştü, aynı şekilde döviz kuru istikrara kavuştu. Şimdi sırada enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara indirme var" dedi.

"GELDİĞİMİZDE KAMUDA SADECE 5 BİN 777 ENGELLİ MEMUR VARDI"

Kamudaki engelli memur sayısının 66 bine ulaştığını belirten Cumhurbaşkanı, "Engelli kamu personeli atama töreninde sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bugün atamasını yapacağımız 2 bin 927 engelli kardeşimize işlerinin ve görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kamudaki engelli memur sayımız 66 bine ulaşmış oluyor. Hükümete geldiğimizde kamuda sadece 5 bin 777 engelli memur vardı. Biz yaptığımız 63 bin atama ile engelli kardeşlerimizin hayata katılmalarına, topluma faydalı işler üreten kişiler olmalarını sağladık" ifadelerini kullandı.

ATAMA SIRASINDA "ERDOĞAN" SOYADINI DUYUNCA ESPRİYİ PATLATTI

Cumhurbaşkanı, konuşmasının ardından memur atamasına geçti. Sahneye davet ettiği memur adaylarıyla birlikte isimleri ve atama yerlerini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ataması yapılan bir memurun soyadının "Erdoğan" olduğunu duyunca "Ama bu bizim akraba değil ha" diyerek salondakileri güldürdü.

Ataması yapılan engellinin soyadını duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili yanıt ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan engelli memur atama aday soyadı espri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.