Atalay Filiz'in avukatları davadan çekildi

Atalay Filiz'in yargılandığı davada, avukatlar davadan çekildi.

Ankara’da, arkadaşları Göktuğ Demirarslan ile sevgilisi Elena Radckhova'yı öldürmekle suçlanan ve bugün hakim karşısına çıkan Atalay Filiz (31) davasında sıcak bir gelişme yaşandı. Filiz'in avukatları, mahkeme heyetinin reddini istedi. Heyet ise bu talebi geri çevirdi. Bu karar üzerine Filiz'in avukatları davadan çekildiklerini açıkladı.

Atalay Filiz, 4 yıl önce Ankara'da işlediği belirtilen iki cinayet ile ilgili bugün hakim karşısına çıktı. Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, duruşmanın başında Filiz'in avukatları, davaya ilişkin yeni bir taleplerinin olduğunu belirtti.

Avukatlar, Filiz'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin tam teşekkülü bir hastaneden rapor alınmasını istedi. Mahkeme heyeti bu talepleri geri çevirdi.

AVUKATLAR DAVADAN ÇEKİLDİ

Bu karardan sonra Filiz'in avukatları Uğur Poyraz ve Av. Merve Uçanok, reddi hakim talebinde bulundu. Heyet bu talebinde bulundu. Heyet, reddi hakim talebinin de reddine karar verdi. Bu andan sonra Filiz'in avukatları Poyraz ve Uçanok davadan çekildiklerini açıkladı.

Atalay Filiz'in avukatları davadan çekildi ile ilgili etiketler atalay filiz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.