ATAK, ANKA ve HÜRKUŞ'u üreten TAİ'ye terör saldırısı...

Milli silah sanayinin önemli kuruluşlarından TAİ terör örgütü PKK'nın hedefi oldu. TAİ'nin Ankara'daki yerleşkesi üzerinde teröristlere ait "drone" tespit edildi

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan bugün köşesinde dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

Emniyet ve istihbarat birimlerinden edindiği son bilgileri aktaran Ahmet Takan, terör örgütleri DEAŞ ve PKK'nın, sansasyonel eylemler gerçekleştirmek için ortak stratejiler geliştirdiğini belirtti.

Bu iki örgütün yeni hedefinin milli ve yerli silah sanayi olduğunu dile getiren Takan, "TAI, ASELSAN, ROKETSAN gibi modern silah sanayimizin öncü tüm kuruluşlarına eylem hazırlığı içinde olduğunun tespit eden MİT bir yazı ile ilgili kuruluşları uyardı." diye yazdı.

1 Aralık cuma gecesi de Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş (TAI) tesislerinin Ankara yerleşkesi üzerinde bir taciz uçuşu gerçekleştiğini aktaran Takan şu ifadeleri kullandı;

"Gece saatlerinde yerleşke üstünde uçan bir drone tespit edildi. Derhal teyakkuza geçen güvenlik güçleri TAI üzerinde fotoğraf ve film çeken drone'u düşürmek için havaya ateş açtı.

Ancak başarılı olunamadı, drone kaçtı... Güvenlik ve istihbarat birimleri, hava aracının kuvvetle muhtemel PKK'ya ait olduğundan şüphe ediyor ve operasyonlar devam ediyor. Bu olayın ardından silah sanayiinde faaliyet gösteren tüm kurumlarda güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı."

ATAK, ANKA ve HÜRKUŞ'u üreten TAİ'ye terör saldırısı... ile ilgili etiketler PKK terör atak taı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.