Ata Demirer'in yeni karakteri Recep İvedik'e benzetildi, Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün kahramanı Cengiz Sezen, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterine benzetildi. Gökbakar, "Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin, ama geçmesin tabi" yorumunu yaptı. Ata Demirer de o paylaşıma yanıt verdi: Çok kibarsın kardeşim."

Ünlü komedyen Ata Demirer, Bursa Bülbülü adlı yeni filminin çekimlerine 24 Mayıs'ta başladığının duyurusunu sosyal medyada yapmıştı.

 

 

Demirer'in canlandırdığı, filmin kahramanı Cengiz Sezen'in kıyafeti, Şahan Gökbakar'ın film serisindeki Recep İvedik karakterine benzetildi. Hatta karakterin fotoğrafı, 'Recep İvedik'in gömleği' başlığıyla haberleştirildi.

 

O haberi sosyal medyada alıntılayan Şahan Gökbakar, "Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin, ama geçmesin tabi" paylaşımını yaptı.

 

 

Ata Demirer de Gökbakar'ın paylaşımını altına, "Çok kibarsın kardeşim benim, sağol var ol. Biz gideriz filmler kalır gönüller bir olsun sinemalar dolsun inşallah" yanıtını verdi.

 

Ata Demirer'in yeni karakteri Recep İvedik'e benzetildi, Şahan Gökbakar'dan yanıt gecikmedi ile ilgili etiketler Ata Demirer Şahan Gökbakar Bursa bülbülü Cengiz Sezen recep ivedik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.