ATA AÖF 2023 üç ders sınavı ne zaman, online mı olacak? ATA AÖF sınav tarihi!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi mezuniyete üç ders sınavı için beklenen tarih nihayet açıklandı. Lisans ve ön lisans düzeyindeki açıköğretim öğrencileri, sınav hazırlıklarını sürdürüyor ve sınava giriş belgelerinin de yayınlanmasını bekliyor. Ayrıca sınavın nasıl uygulanacağı da öğrencilerin merak ettiği bir konu. Peki, ATA AÖF 2023 üç ders sınavı ne zaman, online mı olacak? ATA AÖF sınav tarihi! İşte ayrıntılar...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Mezuniyet aşamasında bulunan öğrencilerin beklediği "Mezuniyete Üç Ders Sınavı"nın tarihi belli oldu. Bu sınav, öğrencilerin eğitimlerini tamamlayarak mezuniyet yolunda önemli bir adım atmalarını sağlayacak. Peki, ATA AÖF 2023 üç ders sınavı ne zaman, online mı olacak? Detaylar haberimizde...

ATA AÖF 2023 üç ders sınavı ne zaman, online mı olacak? ATA AÖF sınav tarihi!

ATA AÖF 2023 ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi mezuniyete üç ders sınavı 12 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınav, mezuniyet aşamasında bulunan öğrencilerin katılımıyla düzenleniyor.

Mezuniyet üç ders sınavına katılabilmek için öğrencilerin herhangi bir kayda gerek yok. Ayrıca, bahar döneminde yaşanan deprem gibi zorlayıcı durumlar nedeniyle ara sınav ve dönem sonu sınavları online olarak yapıldı. Bu durum, mezuniyet üç ders sınavının nasıl uygulanacağı konusunu gündeme getirdi.

Mezuniyet üç ders sınavı, 12 Ağustos tarihinde 81 ilde eş zamanlı ve yüz yüze şekilde gerçekleştirilecek. Bu sınavla ilgili önemli bir ayrıntı ise, aynı zamanda Yaz Okulu'na katılmanın da mümkün olmayacağıdır. Bu durumda, öğrenciler hem Yaz Okulu'na hem de Mezuniyet Üç Ders Sınavı'na katılamayacaklar.

Sınav tarihine yaklaşırken, öğrencilerin sınav giriş belgelerinin sınav tarihinden en geç 3 gün önce yayınlanması bekleniyor.

ATA AÖF 2023 üç ders sınavı ne zaman, online mı olacak? ATA AÖF sınav tarihi! ile ilgili etiketler Atatürk Üniversitesi Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.