Asya piyasaları öncesinde gram ve çeyrek altın uçuşa hazırlanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Haziran altın fiyatları!

Asya piyasaları öncesinde altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 1700 TL barajını geçen çeyrek altın 1686 TL civarında seyrederken gram altın ise 1024 TL’den işlem görüyor. Araştırmacı yazar Haluk Özdil ise altın fiyatlarının Eylül ayında uçuşa geçeceğini iddia ediyor. İşte, 19 Haziran Kapalıçarşı güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının hemen öncesinde altın fiyatları yine gündemde yer aldı. Bu hafta içerisinde 23 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Merkez Bankası PPK toplantısının hemen ardından faiz kararı yine piyasalardaki son durumu etkileyecek.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil’in son tahminlerine göre; Eylül ayında “kıtlık ihtimali” sonrasında altının yükseleceğini düşünülüyor. Dünya çapında gıda krizine işaret edilirken ons altının değerinin artması ile gram altının da yükseleceğini öngörülüyor.

19 Haziran Pazar gününde serbest piyasada; gram altın 1024 TL, çeyrek altın 1686 TL, yarım altın 3377 TL, tam altın 6723 TL ve Cumhuriyet altını da 6887 TL’den işlem görüyor.

Asya piyasaları öncesinde gram ve çeyrek altın uçuşa hazırlanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Haziran altın fiyatları!

İşte Kapalıçarşı’da 19 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın: 1024 TL
Çeyrek altın: 1686 TL
Yarım altın: 3377 TL
Tam altın: 6723 TL
Cumhuriyet altını: 6887 TL

Asya piyasaları öncesinde gram ve çeyrek altın uçuşa hazırlanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Haziran altın fiyatları! ile ilgili etiketler altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları kapalı çarşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.