Fenerbahçe Beko, ASVEL deplasmanında mağlup... Nando De Colo'nun sakatlığı ciddi

THY Euroleague'in 17. haftasında ASVEL ile Fenerbahçe BEKO karşı karşıya geldi. Son 4 maçını kazanan Sarı-Lacivertliler, son 4 maçını kaybeden Fransız ekibini deplasmanda mağlup edip seriyi 5 maça çıkarmak istiyordu ancak başaramadı. Nando De Colo'yu da kaybeden Sarı-Lacivertliler'in uzun rotasyonunda sakatlık problemi yaşanıyor. Yeni transfer Floyd bu maçta ilk kez oynadı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 17. haftasında ASVEL deplasmanında 84-82 mağlup oldu:  4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sarı-Lacivertliler, Fransa şampiyonunu evinde mağlup ederek seriyi 5 maça çıkarmak istiyordu ancak maç içinde Nando De Colo ve Jan Vesely sakatlanınca çok iyi oynasa da kazanamadı.

Galibiyet sayısını 7'ye yükselterek play-off resmine yeniden giren Sarı-Lacivertliler, çift maç haftasını kayıpsız geçmişti. 

ASVEL ise sezona müthiş bir başlangıç yaptıktan sonra düşüşe geçti. 7 galibiyeti bulunan Lyon ekibi son 4 maçını kaybetti. Chris Jones 28 sayıyla kariyer rekorunu kırdı ve ASVEL galibiyet sayısında Fener'in önüne geçti.

NANDO DE COLO'NUN SAKATLIĞI CİDDİ

Fenerbahçe Beko Koçu Sasha Djordevic maçın ardından FB TV'ye şunları söyledi:

"Nando’nun durumu biraz ciddi. Keşke hiç olmasaydı, hem onun adına, hem kulübümüz hem de kendi adıma çok üzgünüm. Jan da aynı şekilde. Çok fiziksel maçtı ve ikisine çok ihtiyacımız vardı. Bu arada Asvel’i de tebrik ediyorum. Videoyu izledim. Kulübümüze ve kendimize çok fazla zarar vermemek için tam olarak neler diyeceğime emin değilim. Son pozisyonda top taşıma vardı ve faulün sportmenlik dışı olduğuna da inanıyorum."

"Aynı Panathinaikos maçında bize çalınan fauldeki gibi. Bunlar hakkında konuşmak tabii ki benim işim değil. Bire birde bazı hatalarımız oldu. Topu çok iyi kullanamadık. Farklı bitirebilirdik. Bundan sonra birlikteliğimize ve mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Üçlüklerde %20 istatistik de çok iyi bir şey değil. Oyuncularımızın eksikliğinden hücumdaki yaratıcılığımız da eksikti."

 

 

Fenerbahçe Beko, ASVEL deplasmanında mağlup... Nando De Colo'nun sakatlığı ciddi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague Asvel Chris Jones
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.