Astrolog Meral Güven, Fenerbahçe taraftarına seslenerek müjdeyi verdi!

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ederken Astrolog Meral Güven'den Fenerbahçe taraftarını sevindirecek bir açıklama geldi.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ederken Astrolog Meral Güven'den Fenerbahçe taraftarını sevindirecek bir açıklama geldi.

Fenerbahçe, Rams Park'ta Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı. Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a konuk olurken Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'un Galatasaray'ı mağlup etmesi halinde Fenerbahçe, İstanbulspor'u yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Tüm gözler şampiyonu belirleyecek olan maçlara çevrilmişken Astrolog Meral Güven'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.

ASTROLOG MERAL GÜVEN'DEN OLAY KEHANET

Daha önce 2021/2022 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olacağını bilen Astrol Meral Güven, bu sezon için de kehanetini açıkladı. Güven'e göre Fenerbahçe şampiyon olacak. Astrol Meral Güven yaptığı açıklamada; "Galatasaray, Konyaspor'a mağlup olacak. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum, bir mucize gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

 

Astrolog Meral Güven, Fenerbahçe taraftarına seslenerek müjdeyi verdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.