Astrolog Aygül Aydın, Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'tan şikayetçi oldu

Doktor ve yazar Ender Saraç, 48. Pantene Altın Kelebek Ödül törenine astrolog Aygül Aydın ile katılınca, eşi Benan Saraç “Ben dururken sen ona nasıl kavalyelik edersin?” diyerek Aydın’ı hedef alan sosyal medya paylaşımları yapmıştı. Astrolog Aydın, “Hakarete uğradım” diyerek sosyal medyada kendisine küfür ve hakaret yağdıran Benan Saraç’tan şikayetçi oldu.

Doktor ve yazar Ender Saraç, geçtiğimiz ay düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödül törenine birlikte kitap yazdığı astrolog Aygül Aydın ile katıldı. Aynı törene yalnız başına giden Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, bu duruma sinirlenip ikilinin videolarını sosyal medyada paylaştı ve küfür içeren bir yorumda bulundu.

Altın Kelebek'e tek başına katılan Benan Kurtuluş, "Eşinizde orada ama sizi beraber göremiyoruz" yorumu üzerine "Çok haklısınız. Yanımda olmalı her daim. Ancak buna yürek ve adamlık gerek sanırım. Lafımı esirgemek durumunda hissetmiyorum hiç. En zor zamanlarında yanında oldum, ayağa kaldırdım onu. Bir aile ile ikinci baharını verdim. Fakat hasetlik ve hırs insanı içerden bitiren bir duygu" açıklamasında bulundu.

Eşi Ender Saraç ve Astrolog Aygül Aydın'ı hedef alan Benan Kurtuluş şu ifadeleri kullandı: "Beni yine yalnız bırakıp, şu kadını davetten içeri sokarken, benim için 'Boşver Şizofren' dedi. Nasıl yani? Pardon! Ender kendine gel yavrum! Sanırım kadın seninle ilgili gerçekleri bilmiyor. Ben yolumda sessiz yürümüyorum. Kimseye de tamah etmiyorum. S... gidin şimdi! Tahmin edileni yapmıyorum. Lakin sen adam olmayı, konuşmamayı öğreneceksin. Gel bakalım meydandayım. Bu kadar insanın karşısında çekiniyor muyum bakalım!"

Benan Saraç bir diğer paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: ''Eşim beni yine yalnız bırakırken, başka bir kadınla içeri giriş yaptı. Evvelden planlı, süslü püslü... Kimmiş bu düşük segment ajanda! Bilmem ne gazetesinde olduğu için küçük menfaatler uğruna peşine takılmış! Kadınla ben evvelden tanışmış olmama rağmen ve bende telefon numarası da olmasına rağmen benden istenmemiş ve birbirleriyle DM'den tanımış, benden gizlemiş insanlar... Menfaat, menfaat... Ben diyorum ki eşime 'Davete beraber gidiyoruz değil mi?' Bana diyor, 'işim var'! Bravo ayakta alkışlıyorum sizi! Hakkımda söylediğiniz şizofren laflarınızı duydum. Rezalet... Sen çok başarılı astrolog olsan zaten bizi iyi görür, yorumlardın... Yorumla şimdi bakalım beni! Benim kadar mert misin bakalım!''

BENAN SARAÇ YÜZÜNDEN EŞİYLE ARASI BOZULDU

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre; Bu paylaşımlar nedeniyle zor durumda kaldığını belirten astrolog Aydın, Benan Saraç'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını belirterek şikayetçi oldu.

Aydın şikayet dilekçesinde, "Bu paylaşımlar sonrası hakkımda dedikodular çıktı, eşimle aramda sorunlar oluştu. 11 yaşında bir çocuğum var, bu haberlerden olumsuz etkilenmemesi için onu okula gönderemedim. İş arkadaşı olduğum kişi ile hakkımda aslı olmayan iddialarda bulunarak hakaret ve yalan paylaşımlar yapan Benan Saraç'tan davacı ve şikayetçiyim" dedi.

 

 

Astrolog Aygül Aydın, Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'tan şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Ender Saraç Aygül Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.