Aston Villa'dan kovulan Dean Smith ekibiyle birlikte Norwich City'nin başına geçti

Norwich City, Aston Villa'dan ayrılan İngiliz teknik direktör Dean Smith ile anlaştı. 50 yaşındaki teknik direktörle 2.5 yıllık sözleşmeye imza atıldığı, yardımcılığını ise bir dönem Leicester City'yi çalıştıran Craig Shakespeare'in üstleneceği açıklandı Bu sezon Premier League'de 11 maçta tek galibiyeti bulunan ve 5 puanla son sırada yer alan Norwich City, Alman çalıştırıcı Daniel Farke ile yollarını 10 gün önce ayırmıştı.

Norwich City, Aston Villa'dan ayrılan İngiliz teknik direktör Dean Smith ile anlaştığını duyurdu.  Premier League'e bu sezon geri dönen ve Alman çalıştırıcı Daniel Farke ile yollarını 10 gün önce ayıran "Kanaryalar", Smith'le 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Milli stoper Ozan Kabak'ın da kiralık olarak forma giydiği Norwich City, 11 maçta tek galibiyet alıp 5 puan toplayabildi. İlk ve tek galibiyetini Brentford deplasmanında Ozan Kabak'ın forma giymediği maçta alan Sarı-Yeşilliler, maçın ardından Farke'yi kovmuştu. Alman teknik adam takımı 3 sezonda iki kez Premier League'e çıkarmış, bir kez de düşürmüştü. 

Yapılan açıklamada, 50 yaşındaki teknik direktörun yardımcılığını ise bir ara Leicester City'yi çalıştıran Craig Shakespeare'in üstleneceği belirtildi.

LAMPARD OLMADI, SMİTH GELDİ 

Aston Villa'yı 2018-2019 sezonunda Championship'ten Premier League'e çıkaran ve kulüp rekoru 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan Dean Smith, bu sezon ise ligde üst üste 5 yenilgi yaşanmasının ardından takımdan gönderilmişti.

İngiliz basını Farke'nin ardından Chelsea efsanesi Frank Lampard'ın takımın başına geçeceğini yazmıştı. Öte yandan, Aston Villa ise Smith'in ardından Steven Gerrard'ı takımın başına getirmişti.

Aston Villa'dan kovulan Dean Smith ekibiyle birlikte Norwich City'nin başına geçti ile ilgili etiketler Ozan Kabak Norwich City premier league Dean Smith
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.