Aston Villa Nicolo Zaniolo'dan sonra Türkiye'den bir transfer daha yapıyor! Beşiktaş'ın genç yıldızı...

Sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu transfer eden, geçmişte de Kasımpaşa'dan Trezeguet'yi alan Premier Lig ekibi Aston Villa, gözünü Türkiye'den alamıyor. İngiliz ekibi, Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a talip oldu.

Sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonlu kiralayan ve 2019 yılında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bonservisle Trezeguet'yi transfer eden Aston Villa, gözünü Türkiye'den alamıyor. İngiliz ekibi, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy'a talip oldu.

ASTON VİLLA'YA ZANİOLO'DAN SONRA BİR TRANSFER DAHA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve Tirana maçında ağları havalandırarak Avrupa Kupaları'nda gol atan en genç Siyah-Beyazlı oyuncu olan Semih Kılıçsoy için İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa bir kez daha harekete geçti.

MONCHI VAZGEÇMİYOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sportif direktörü Monchi, Semih için Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde genç yetenek için nabız yoklayan ancak olumsuz yanıt alan İspanyol futbol adamı, bu kez resmi bir teklifle Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçme hazırlığında.

TATMİN EDECEK TEKLİF YAPILACAK

Uzunca bir süredir Semih'i yakın takipte olan Monchi'nin, Beşiktaş'ı tatmin edecek bir bonservis miktarıyla ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor.

Genç yıldızın, gelişimini hızlandırmak için Premier Lig fırsatına sıcak baktığı ancak son kararı da Aralık ayında yapılacak seçimde göreve gelecek yönetime bırakacağı öğrenildi.

(Fanatik)

Aston Villa Nicolo Zaniolo'dan sonra Türkiye'den bir transfer daha yapıyor! Beşiktaş'ın genç yıldızı... ile ilgili etiketler Nicolo Zaniolo Beşiktaş Aston Villa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.