Aston Villa 3 - 1 Manchester United | Geniş özet izle...

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 15. haftasında Manchester United, deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Kırmızı Şeytanlar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı..

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 15. haftasında Manchester United, deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Kırmızı Şeytanlar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Aston Villa'nın galibiyet golleri Leon Bailey, Digne ve Jacob Ramsey'den geldi.

Manchester United'ın tek sayısı ise Jacob Ramsey'in kendi kalesine atması sonucu geldi.

KIRMIZI-ŞEYTANLAR LİDERİN 11 PUAN GERİSİNDE

Sezona büyük beklentilerle başlayan, ancak Erik ten Hag önderliğinde kocaman bir hayal kırıklığı yaratan ManU 15. haftanın ardından lider Arsenal'ın 11 puan gerisinde kaldı. Unai Emery yönetimindeki Aston Villa ise puanını 15 yaptı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar oldukça etkisiz kalan ve organize atak üretmekte güçlük çeken Manchester United'da takımın yıldızı Cristiano Ronaldo maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Aston Villa 3 - 1 Manchester United | Geniş özet izle... ile ilgili etiketler Aston Villa Manchester United Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.