Aston Villa, Leon Bailey transferini açıkladı... Gözler İngiliz yıldız Jack Grealish'e çevrildi

Aston Villa transferde Emiliano Buendia'nın ardından kanatlara Leon Bailey takviyesi yaptı. İki isim için kasasından 70 milyon euro çıkan Birmingham ekibi, İngiliz yıldız Jack Grealish için Manchester City'den gelen cazip teklifi değerlendirme aşamasında...

Premier League ekibi Aston Villa, Bayer Leverkusen'den Leon Bailey'i transfer etti. Villa, 23 yaşındaki Jamaikalı kanat oyuncusu için Bundesliga ekibine 30 milyon pound ödedi. İngiliz temsilcisi, Bailey'e 2025'e kadar süren bir sözleşme imzalattı. 

2016-17 sezonunun devre arasında Belçika'nın Genk takımından Leverkusen'e 17 milyon euro bonservisle transfer edilen ve Bundesliga'da geçirdiği 4.5 sezonda 119 maça çıkan yıldız isim geçen sezon 30 maçta 9 gol, 9 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti.

Aston Villa Teknik Direktörü Dean Smith, yeni transfer için "Leon, temposu çok iyi ve büyük yaratıcılığı olan, son derece heyecan verici genç bir forvet. Şimdi, Premier Lig'de Aston Villa için becerilerini ve yeteneklerini sergilemesini izlemek için sabırsızlanıyoruz" yorumunda bulundu.

İlk transferini Haziran ayında Emiliano Buendia ile yapan Birmingham ekibi, Arjantinli futbolcu için Norwich City'ye 38.4 milyon bonservis ödemişti. Villa, sol beki ise 35 yaşındaki İngiliz futbolcu Ashley Young ile takviye etti. Geçen sezon Serie A'da İnter'le şampiyonluk yaşayan Young'la 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Aston Villa'da tecrübeli kaleci Tom Heaton Manchester United'a giderken, fazla forma şansı bulamayan Belçikalı stoper Björn Engels de ülkesine dönmüştü.

Aston Villa, Leon Bailey transferini açıkladı... Gözler İngiliz yıldız Jack Grealish'e çevrildi

JACK GREALİSH TAKIMDA KALACAK MI?

İki hücum oyuncusuna 70 milyon euroya yakın para harcayan Aston Villa'nın süper yıldızı Jack Grealish'i kadroda tutup tutamayacağı merak ediliyor. Manchester City ile ismi ciddi anlamda anılan 25 yaşındaki Grealish her ne kadar 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunsa da ayrılık sürpriz olmayacak.

İngiltere Milli Takımı'nın en popüler ismi haline gelen ve İngiliz futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldız olarak gösterilen Grealish için 150 milyon euro isteniyor. İngiliz basını, City bu transfer için Villa'yla pazarlık halinde olduğunu ve mutlu sona oldukça yakın olduğunu belirtiyor. Manchester City, yılın transferi için 120 milyon euroya kadar çıkmış durumda.

Aston Villa altyapısından yetişen ve kulübün bayrak isimlerinden biri haline gelen Grealish'in durumu birkaç gün içinde netleşecek.

Aston Villa, Leon Bailey transferini açıkladı... Gözler İngiliz yıldız Jack Grealish'e çevrildi ile ilgili etiketler Aston Villa Manchester City Jack Grealish Leon Bailey premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.