Aston Villa'nın antrenman tesisleri, koronavirüs nedeniyle kapatıldı

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, oyuncular ve teknik ekipte artan koronavirüs vakaları nedeniyle antrenman tesislerini kapattığını duyurdu.

Premier League'de üst sıraları zorlayan Aston Villa'yı koronavirüs vurdu. Birmingham ekibi, artan vakalar nedeniyle antrenman tesislerini kapatmak zorunda kaldı.

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, hafta başında yapılan rutin Kovid-19 testlerinde  birkaç oyuncu ve teknik ekibin sonucunun pozitif çıkmasının ardından ikinci kez test yapıldığı ve yeni birçok vakanın ortaya çıktığı belirtildi.

Yaşananların ardından bugünkü antrenman programının iptal edildiği, takımın karantinaya alındığı ve kulübün Bodymoor Heath antrenman tesislerinin kapatıldığı ifade edildi. 

Açıklamada, İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) yarın akşam Liverpool ile yapılacak 3. tur maçının ertelenmesi için yetkililerle gereken görüşmelere başlandığı da belirtildi.

 

Aston Villa'nın antrenman tesisleri, koronavirüs nedeniyle kapatıldı ile ilgili etiketler Aston Villa premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.