Asteriks ve Oburiks'in yıldızı Gérard Depardieu, İstanbul'a geldi

Başrollerinde yer aldığı Asteriks ve Oburiks filmleriyle adını geniş kitlelere duyuran 73 yaşındaki Fransız aktör Gerard Depardieu kısa bir aranın ardından yeniden Türkiye'ye geldi. Geçtiğimiz Mayıs ayında Tuzla'daki tersanede 'yat'a çevrilen balıkçı teknesini görmeye gelen Gerard Depardieu, önceki akşam ise İstanbul'da bir balıkçıda görüntülendi.

2013 yılında Rus vatandaşlığına geçen dünyaca ünlü Fransız oyuncu Gérard Depardieu, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Bir balıkçıda yemek yiyen ünlü aktörün 4 gündür İstanbul’da olduğu öğrenildi.

YEDİĞİ YEMEKLERİ ÇOK BEĞENDİ

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Ahtapot, karides, ızgara Balık ve salata siparişi veren aktör, yemeklerin lezzeti ve aldığı servis nedeniyle mekânın işletme müdürüyle garsonlara teşekkür etti.

 Gérard Depardieu


Yemek sonrası mekânın kapısında kendisini bekleyen Vito aracın ön koltuğuna oturan Gérard Depardieu, konakladığı Taksim CVK Park Bosphorus Hotel’e geçti.

Fransız aktör geçtiğimiz Mayıs ayında da Türkiye'ye gelmişti. Ev olarak kullanacağı balıkçı teknesi, Tuzla'da 'yat'a dönüştürülen ünlü aktör yatının yapım aşaması hakkında mühendislerden bilgi almıştı.

 Gérard Depardieu

Asteriks ve Oburiks'in yıldızı Gérard Depardieu, İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler İstanbul Gerard Depardieu Asteriks ve Oburiks
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.