Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşkı nazara geldi! Ünlü oyuncu fotoğraflarını tek tek sildi

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz yıl aşk iddiaları ile gündeme gelmiş ve ünlü ikilinin aşkı çıktıkları Çeşme tatilinde belgelenmişti. Ünlü çift ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşkına nazar değdi. Çıkan haberlere göre İsmail Hacıoğlu ile kendisinden 3 yaş büyük olan sevgilisi Aslıhan Gürbüz yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz yıl Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz aylarda Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu çıktıkları Çeşme tatilinde ilk kez birlikte görüntülenmiş ve ünlü çiftin aşkı bu sayede belgelenmişti. Bir süredir aşk yaşayan ünlü çiftin ilişkisine nazar değdi.

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşkı nazara geldi! Ünlü oyuncu fotoğraflarını tek tek sildi

ASLIHAN GÜRBÜZ'DEN ŞOKE EDEN SOSYAL MEDYA HAMLESİ!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aslıhan Gürbüz, İsmail Hacıoğlu ile olan fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu engelledi. İsmail Hacıoğlu’nun ise fotoğrafları kaldırmadığı görüldü. İkilinin birkaç gün önce ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşkı nazara geldi! Ünlü oyuncu fotoğraflarını tek tek sildi ile ilgili etiketler Aslıhan Gürbüz İsmail Hacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.