Aslıhan Güner kardeşini sosyal medyadan paylaştı! Sosyal medya fenomeni kız kardeşe beğeni yağdı!

Oyuncu Aslıhan Güner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin çekimleri için Kars'ta bulunan oyuncu kardeşi Neslihan Güner'i paylaşınca takipçilerinden beğeni yağdı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizide canlandırdığı Yıldız karakteri ile milyonlarca takipçiye ulaşan başarılı oyuncu Aslıhan Güner sosyal medya paylaşımları ile hayranlarını mest ediyor. Yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 'nın çekimleri için Kars'ta bulunan oyuncunun sosyal medya fenomeni kız kardeşi Neslihan Güner'i sosyal medya hesabından paylaştı.

ASLIHAN GÜNER'İN KIZ KARDEŞİNE BEĞENİ YAĞDI!

Oyuncunun kardeşi Neslihan Güner'in sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. 71 bin takipçisi bulunan Neslihan Güner'i görenler beğeni tuşuna asıldı.

Aslıhan Güner kardeşini sosyal medyadan paylaştı! Sosyal medya fenomeni kız kardeşe beğeni yağdı!

Aslıhan Güner'in kardeşleri Neslihan Güner ve Yasemin Güner güzellikleriyle de sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor.

Oyuncu Aslıhan Güner, yeni projesi için kızıl saçlarına veda etti -  Haberler Magazin

Aslıhan Güner kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk final verdi!

Aslıhan Güner kardeşini sosyal medyadan paylaştı! Sosyal medya fenomeni kız kardeşe beğeni yağdı! ile ilgili etiketler Aslıhan Güner neslihan güner uzak şehrin masalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.