Aslıhan Doğan Turan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, çocukları Hamza Arda, Asil Aslan ve eltisi Katre Yırtıcı Turan ile birlikte Dubai tatiline çıktı. Dubai'den karelerini Instagram hesabından da paylaşan Aslıhan Doğan Turan'ın yüzündeki büyük değişim ise şaşırttı.

Aslıhan Doğan Turan, 2018 yılında hayatını futbolcu Arda Turan ile birleştirmişti. Çiftin ilk çocukları Hamza Arda 2018 yılında, ikinci çocukları Asil Aslan ise 2020 yılında dünyaya gelmişti. Arda Turan'la mutlu bir evlilik sürdüren Aslıhan Doğan çocuklarını da alıp Dubai tatiline çıktı. Aslıhan Doğan'a tatilinde Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın geçtiğimiz haziran ayında evlendiği Katre Yırtıcı Doğan eşlik etti.

Aslıhan Doğan Turan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni

Katre Yırtıcı, Instagram hesabından eltisiyle karelerini kalp emojisiyle paylaştı ve Aslıhan Doğan Turan da bu paylaşımlara kalple karşılık verdi. İkili sık sık birlikte vakit geçirip örnek elti imajı çiziyorlar. 

Aslıhan Doğan Turan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni - Resim : 2

ASLIHAN DOĞAN'IN ÇENESİNE NE OLDU?


Eltisiyle de karelerini paylaşmayı ihmal etmeyen Aslıhan Doğan'ın yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. Aktif olarak kullandığı ve 430 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Dubai pozlarını yayınlayan 37 yaşındaki Doğan'ın yüzündeki belirgin farklılık görenleri şaşırttı.

Zaman içinde geçirdiği estetik operasyonlarla ve değişimiyle adından sık sık söz ettiren Aslıhan Doğan'ın yeni bir estetik operasyon geçirdiği iddia edilirken gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Paylaştığı fotoğraf karesine yoğun filtre uyguladığı için çene kemiğinin yanlarını yok ettiği ve yüz hatlarını bozduğu görüldü. Aslıhan Doğan fotoğrafına uyguladığı filtrenin kurbanı oldu.

ASLIHAN DOĞSN

Aslıhan Doğan'ın bu karesini takipçilerinin yorumuna kapatması ise dikkat çekti. Fotoğrafına filtre uyguladığını itiraf eden Turan, aynı karesini Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşarak ''Yine kaliteli bir photoshopla gündemi belirledim. Günaydın'' notunu düştü.

Aslıhan Doğan Turan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni - Resim : 4

 

Aslıhan Doğan Turan'ın son hali şaşırttı! İşte yüzündeki değişimin nedeni ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Arda Turan Sosyal Medya Dubai
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.