Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan'ı savundu!

Popçu Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yaptığı iddia edilen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 3'üncü şahısların ailesine zarar veremeyeceğini söyledi.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında Berkay'ın burnunu kırmasının ardından Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan,yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

"MUTSUZLUKLA BESLENEN HAZIMSIZ İNSANLARLA TANIŞTIM"

Aslıhan Doğan Turan, çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından şu sözlerle açıklama yaptı:

"Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım.

 "3'ÜNCÜ ŞAHIS BANA VE AİLEME ZARAR VEREBİLECEK NİTELİKTE DEĞİL"

Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedi. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3'üncü şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim."

Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan'ı savundu!

 

Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan'ı savundu! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Açıklama berkay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.