Aslı Turanlı tatilde 2 kitabı birden bitirdi!

Oyuncu Aslı Turanlı tatil için arkadaşlarıyla gittiği Bozburun’da plajda güneşlenirken Almanca kitaplarla çektirdiği fotoğraf dikkat çekti. Aynı anda iki kitabı birden okuduğunu belirten Turanlı, "Çünkü iki kitabın karakterlerini ve olaylarını hayalimde bir senaryo haline getirip aklımda bambaşka bir hikaye kurguluyorum. Kitap okumak yaratıcılığımı destekliyor" diye konuştu.

Ekranların sevilen yüzü Aslı Turanlı, Bozburun tatilinde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu plajda güneşlenirken verdiği pozla beğeni toplarken okuduğu 2 kitapla da dikkatleri üzerine çekti.

Aslı Turanlı tatilde 2 kitabı birden bitirdi!

"AKLIMDA BAMBAŞKA BİR HİKAYE KURGULUYORUM"

Okuduğu Almanca kitaplarla ilgili güzel oyuncu, “Aynı anda 2 kitap birden okuyorum. Çünkü iki kitabın karakterlerini ve olaylarını hayalimde bir senaryo haline getirip aklımda bambaşka bir hikaye kurguluyorum. Kitap okumak yaratıcılığımı destekliyor. Formatını kendim hazırladığım yeni programım için içerik oluşturmamda yardımcı oluyor” dedi.

Aslı Turanlı tatilde 2 kitabı birden bitirdi! ile ilgili etiketler Aslı Turanlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.