Aslı Tandoğan sıfır makyaj halini paylaştı! Güzelliğiyle göz kamaştırdı

'Dudaktan Kalbe', 'Çınaraltı', 'Kurşun Yarası','Behzat Ç.', 'Zehirli Sarmaşık', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan 43 yaşındaki oyuncu Aslı Tandoğan sıfır makyaj halini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun en doğal haliyle beğenileri topladı.

Dudaktan Kalbe adlı dizide Lamia karakterini oynayan ve bu rol ile ünlenen Aslı Tandoğan, Instagram'dan yaptığı son paylaşımıyla gündem oldu. Arkadaşlarıyla birlikte yoga kampına giden Aslı Tandoğan sosyal medya hesabından cesur bir paylaşımda bulundu. Uzun zamandır ekranlardan uzakta bir yaşam süren 43 yaşındaki oyuncu makyajsız halini takipçilerinin beğenisine sundu.

Aslı Tandoğan sıfır makyaj halini paylaştı! Güzelliğiyle göz kamaştırdı


MAKYAJSIZ HALİ SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Gittiği yoga kampından sıfır makyaj karelerini 406 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Huzurun her rengi…💙'' notuyla yayınlayan Aslı Tandoğan güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. Takipçileri ünlü oyuncunun o fotoğrafını yorum yağmuruna tuttu. Tandoğan, ilerleyen yaşına rağmen genç görüntüyüle sosyal medyaya damga vurdu.


İşte Aslı Tandoğan'ın makyajsız hali...

Aslı Tandoğan sıfır makyaj halini paylaştı! Güzelliğiyle göz kamaştırdı - Resim : 2

 

 

 

Aslı Tandoğan sıfır makyaj halini paylaştı! Güzelliğiyle göz kamaştırdı ile ilgili etiketler Aslı Tandoğan Sosyal Medya Instagram makyajsız hali doğal hali sıfır makyaj makyajsız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.