Aslı Şen'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen'in eşi Aslı Şen aldığı acı haberle yıkıldı. Aslı Şen'in teyzesi Yıldız Gökçen hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu ve Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen'in 22 yıl önce hayatını birleştirdiği Aslı Şen büyük bir acı yaşadı. Sosyetik güzel Aslı Şen'in teyzesi Yıldız Gökçen hayatını kaybetti.


Acı haberi Instagram sayfasından duyuran Aslı Şen şu ifadeleri kullandı:

''Geçen cuma canım teyzeciğimi kaybetmiştik. Bugün de doğum günü... Bir yıldız gibi hayatımızdan kaydı gitti... Mekanın cennet olsun teyzecim #yıldızgökçen''

Aslı Şen'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 2

ASLI ŞEN'DEN DEPREM BÖLGELERİ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

Öte yandan, Aslı Şen 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından, afet bölgelerindeki üreticilerin yeniden ayağa kalkması için yerel üreticilerin online hesaplarını paylaşarak, destek çağrısında bulunmuştu. Ayrıca sosyetik isim, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” kampanyasının duyurusunu da yaparak, kız öğrenciler için burs bağışı istedi.

Aslı Şen'i kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Aslı Şen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.