Aslı Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti! Boşandıklarını açıkladılar

Evliliklerinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaştığı konuşulan cemiyet hayatının ünlü çifti Aslı Gümüşel Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti. İkili bu sabah Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından Instagram sayfasından konuya ilişkin bir açıklama mesajı yayınlayan ve Ali Şen ile dostça ayrıldıklarını vurgulayan Aslı Şen'in soyadını 'Gümüşel' olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in oğlu ve Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen ile influencer Aslı Şen'in bir süredir boşanacağı konuşuluyordu. Sosyetik çiftle ilgili ortaya atılan iddialar doğru çıktı. 2000 yılının yazında hayatını birleştiren Aslı Şen ile Ali Şen bu sabah 23 yıllık evliliklerini noktaladı.

 

BOŞANDIKLARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR


İki erkek çocuğu bulunan Aslı Şen ve Metin Şen bugün Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çift, boşandıklarını sosyal medyadan yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdular.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler: ''Bir süredir evliliğimizle alakalı yaşadığımız fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak 23 yıllık evliliğimizi bugün medeni şekilde noktaladık. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz değerli olan bunca yılın ardından dostça yollarımızı ayırdığımızı sizlerle de paylaşmak istedik. Her şeyden önce iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır.''

Aslı Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti! Boşandıklarını açıkladılar - Resim : 2

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Ali Şen'le 23 yıllık evliliğini sonlandıran Aslı Şen'den boşanır boşanmaz yeni bir hamle geldi. Aslı Şen, boşandıktan hemen sonra Instagram'daki soyadını kızlık soyadı 'Gümüşel' ile değiştirdi.

Aslı Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti! Boşandıklarını açıkladılar - Resim : 3

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Temmuz 2000'de, bin 500 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten iki çocuğu bulunan çiftin bir süredir evliliklerinde kriz olduğu konuşuluyordu. Şen çifti evliliklerindeki sorunları toparlamak için sömestir tatilinde çocukları için birlikte Fransız Alpleri'ne tatile gitmişti. Çiftle ilgili iddialar doğru çıktı. 23 yıllık evlilik tek celsede bitti.

Aslı Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti! Boşandıklarını açıkladılar - Resim : 4

Aslı Şen ile Metin Şen'in 23 yıllık evliliği bitti! Boşandıklarını açıkladılar ile ilgili etiketler Metin Şen Aslı Şen boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.