Aslı Enver'i istememişler!

Geçtiğimiz günlerde yeniden Murat Boz Aslı Enver çiftinin evlilik hazırlıklarını hızlandırdığı hatta Boz'un Enver'i istemeye gideceği basında yer almıştı.

2016 yılının başında birlikte rol aldıkları "Kardeşim Benim" filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ve Aslı Enver çiftinden beklenen haber geldi. Geçtiğimiz aylarda Murat Boz'un adı Bahar Candan ile anılmasının ardından kısa süreli bir ayrılık yaşayan çift, uzun süre küs kalamamış ve barışmıştı.

fwr_355

Kurban Bayramı'ndan sonra sevgilisini ailesinden istemeye gideceği iddia edilen oyuncu dün sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi. "Bizde sizden öğreniyoruz. Yok öyle bir şey." Çift düğün tarihi olarak ise 2018 yazını düşünüyor.

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslı Enver 1984 yılının Mayıs ayında tekstilci bir babanın ortanca çocuğu olarak Londra’da doğdu. İlkokulu İngiltere’de bitirdikten sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Güzel sanatlar lisesinden mezun olduktan sonra Haliç üniversitesinde tiyatro bölümüne girdi. Bir süre profesyonel olarak tiyatrolarda sahne aldıktan sonra ”Hayat Bilgisi” adlı televizyon dizisinde oynayarak ekranlara çıktı. İlk dizisi olmasına rağmen canlandırdığı Hazal karakteriyle yardımcı oyuncu olarak yer aldı.

23 yaşındayken Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ”Kavak Yerleri” isimli dizide Pelin Karahan karakterini canlandırdı. Buradaki rolüyle kısa zamanda ülke çapında büyük hayran kitlesi yakaladı. 2016 yılındaysa ”Kardeşim Benim” adlı sinema filminde Burak Özçivit, Murat Boz ve Mine Ergün ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı. Filmdeki rol arkadaşı Murat Boz ile yaşadığı aşk ile uzun süre gündemlerden düşmeyen Aslı Enver, bir dönem Yapı Kredi’nin reklam filmlerinde de oynadı.

Aslı Enver'i istememişler! ile ilgili etiketler aslıenver muratboz kızisteme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.