Aslı Enver, Eser'i affetmedi!

Eser Yenenler'in villasında Nihal-Bahar Candan kardeşlerle eğlenen Murat Boz'la ayrıldıkları konuşulan Aslı Enver, Eser'i sanal alemde sildi.

Eser Yenenler'in villasında Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle çapkınlık gecesine imza atan Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver’den beklenmedik bir hamle… İhanete uğradığını düşünerek popçuyu terk ettiği konuşulan Aslı Enver, o gecenin faturasını Eser Yenenler’e kesti. Güzel oyuncu, Beşiktaş’taki villasında Candan kardeşler ve Boz’u ağırlayan Yenenler’i sosyal medya hesabından çıkardı.

fsdfsdfd

INSTAGRAM'DA TEPKİ

Geçen yaz sevgilisi ve Yenenler’in de aralarında bulunduğu ekiple Bodrum'da tatil yapan Enver, tepkisini de bu şekilde göstermiş oldu. Enver’in aksine Yenenler, Enver’i takip etmekten vazgeçmedi.

Aslı Enver, Eser'i affetmedi! ile ilgili etiketler Murat Boz İhanet aslşı enver eser yenerler bahar nihal candan murat boz aldattı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.