Aslı Bekiroğlu'ndan skandal hareket! Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili soru karşısında kahkaha attı

15 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden ve vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde Akarsu'nun sevgilisi Zeynep'i canlandıracak olan oyuncu Aslı Bekiroğlu yaptığı açıklama ile tepkilerin hedefi oldu. Katıldığı ödül töreninde kendisine yöneltilen 'Barış Bey'in trajik bir ölümü oldu. Onun hakkında ne söylemek istersiniz?' sorusuna verdiği skandal cevap ve ardından patlattığı kahkaha ile eleştiri yağmuruna tutuldu.

Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede 28 yaşında hayatını kaybeden oyuncu & müzisyen Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandıracağı filmde sevgilisi Zeynep'i ise Aslı Bekiroğlu canlandıracak.


Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı film için sete çıkmaya hazırlanan 26 yaşındaki oyuncu Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz gün stilleri, başarıları ve özgün duruşlarıyla fark yaratan isimlerin ödüllendirildiği ELLE Style Awards X M.A.C 2022'nin ödül töreninde boy gösterdi. Törende basın mensuplarının sorularına cevap veren Aslı Bekiroğlu yeni projesi hakkında konuştu.

aslı bekiroğlu

''BARIŞ BEY'İN SEVGİLİSİNİ YERİME ARAŞTIRMIŞLAR, BANA ANLATTILAR''


Aslı Bekiroğlu yeni projesi için ''Film çekeceğiz Barış Akarsu'nun hayatını. İki hafta sonra çekimlere başlayacağız. Ben Barış Bey'in sevgilisini oynayacağım. Benim yerime araştırmışlar sağ olsunlar, bana bunu anlattılar. Çok güzel bir film olacak hem gülmeli hem ağlamalı. Karakterin ismi Zeynep.'' ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu kendisine yöneltilen ''Barış Bey'in trajik bir ölümü oldu. Onun hakkında ne söylemek istersiniz'' sorusuna ise ''Ne diyeyeyim hayatım, başı sağ olsun. Tövbe yarabbim'' cevabını vererek kahkaha attı.

Aslı Bekiroğlu'ndan skandal hareket! Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili soru karşısında kahkaha attı - Resim : 2

ASLI BEKİROĞLU'NUN SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI


Aslı Bekiroğlu'nun açıklamaları kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu. Canlandıracağı karakteri araştırmak yerine başkalarının araştırıp kendisine anlattığını ifade eden Aslı Bekiroğlu'nun, Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili soruya kahkaha atarak tepki vermesi sosyal medyada gündem oldu. Genç oyuncuya eleştiri yağdı.

Aslı Bekiroğlu'ndan skandal hareket! Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili soru karşısında kahkaha attı ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Sosyal Medya barış akarsu ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.