Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı

Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşayan Aslı Bekiroğlu, Kubilay Aka ile geçtiğimiz gün el ele kameralara takıldı. Arkadaşlıkları çok kısa bir zaman içinde hızla aşka dönüşmesinin ardından Çağrı Telkıvıran, sosyal medya hesabındaki Aslı Bekiroğlu ile olan fotoğraflarını kaldırdı.

Geçen hafta final yapan Maske Kimsin Sen yarışmasında konuk olan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka, çekimler esnasında yakınlaştı. İkilinin hızlı başlayan arkadaşlığı çok geçmeden aşka dönüştü. 

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı

ASLI BEKİROĞLU

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı - Resim : 2

Kubilay Aka

 

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Geçtiğimiz hafta Çağrı Telkıvıran ile hakkında çıkan ayrılık haberlerinin asılsız olduğunu belirterek "Her şey yolunda" diyen Aslı Bekiroğlu, Kubilay Aka ile yakınlaştığı görüntüler ortaya çıktı. Maske Kimsin Sen'in jüri üyelerinden Doğu Demirkol'un yayınladığı bir videoda Bekiroğlu ile Kubilay Aka el ele görüntülendi.

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı - Resim : 3

 

ESKİ SEVGİLİSİNDEN İLK HAMLE GELDİ

2. Sayfa'da yer alan habere göre, Çağrı Telkıvıran ile Aslı Bekiroğlu arasında 15 gündür soğuk rüzgarlar esiyor. Dün akşam sevgilisinin Aka ile yakınlaştığını öğrenmesinin ardından Çağrı Telkıvıran, sosyal medya hesabından Aslı Bekiroğlu ile olanbütün fotoğrafları sildi.

 

 

 

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı - Resim : 4

    Çağrı Telkıvıran ile Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka el ele kameralara yakalandı ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Aşk Kubilay Aka maske sen kimsin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.