Aslı Bekiroğlu köpeği ile baş sahilde tatil yaptı!

Bayram tatilini sevdikleri ve ailesi ile İstanbul'da geçiren Aslı Bekiroğlu Bebek sahilinde görüntülendi. Sevilen oyuncu boş sahilin tadını çıkardı. İşte Aslı Bekiroğlu'nun o anları...

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu sene Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da ailesi ve sevdikleriyle birlikte geçirmeye karar verenlerden biri oldu. Bayramın ilk gününde Bebek'te görüntülenen Bekiroğlu, köpekleriyle birlikte sahilde keyifli bir yürüyüş yaparken magazin muhabirlerinin kameralarına takıldı.

Bembeyaz gülümsemesi ve enerjik haliyle dikkat çeken Bekiroğlu, muhabirlerin bayram dileklerini kabul ederek hayranlarına da selam gönderdi. Köpekleriyle keyifli vakit geçirdiği gözlenen oyuncu, yeni projeleri hakkında ise şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

Aslı Bekiroğlu köpeği ile baş sahilde tatil yaptı! ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.