Aslı Bekiroğlu gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu filminden çekildiğini duyurdu

2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu ve müzisyen Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde Akarsu'nun sevgilisi Zeynep'i canlandıracak ola Aslı Bekiroğlu'nun açıklaması tepki çekmişti. Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili soruya kahkaha atarak cevap veren Aslı Bekiroğlu gelen tepkilerin ardından projeden çekildiğini açıkladı. İşe detaylar...

Bodrum'da doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz 2007 günü 28 yaşındayken hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatını film olacağı ortaya çıkmıştı. Filmde Barış Akarsu’nun hayatını İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandıracağı sevgilisi Zeynep'i ise Aslı Bekiroğlu'nun canlandıracağı öğrenilmişti.

ELLE Style Awards X M.A.C 2022'nin ödül töreninde boy gösteren Aslı Bekiroğlu yeni projesi hakkında kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermiş ve açıklaması ile tepki çekmişti. Aslı Bekiroğlu yeni projesi için ''Film çekeceğiz Barış Akarsu'nun hayatını. İki hafta sonra çekimlere başlayacağız. Ben Barış Bey'in sevgilisini oynayacağım. Benim yerime araştırmışlar sağ olsunlar, bana bunu anlattılar. Çok güzel bir film olacak hem gülmeli hem ağlamalı. Karakterin ismi Zeynep.'' açıklamasında bulunmuş, ''Barış Bey'in trajik bir ölümü oldu. Onun hakkında ne söylemek istersiniz'' sorusuna ise ''Ne diyeyeyim hayatım, başı sağ olsun. Tövbe yarabbim'' yanıtını verip kahkaha atmıştı.

Aslı Bekiroğlu gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu filminden çekildiğini duyurdu

Aslı Bekiroğlu'nun açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuya tepki yağdı. Gelen eleştirilerin ardından Bekiroğlu, özür dileyerek projeden ayrıldığını duyurdu.


''FİLMİN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN PROJEDEN ÇEKİLİYORUM''

Instagram hesabından konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Aslı Bekiroğlu şu ifadeleri kullandı: "Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum."

Aslı Bekiroğlu gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu filminden çekildiğini duyurdu - Resim : 2

Aslı Bekiroğlu gelen tepkilerin ardından Barış Akarsu filminden çekildiğini duyurdu ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu Sosyal Medya barış akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.