Aslı Baykal'dan sert çıkış!

CHP’nin yaşadığı değişime dikkat çeken Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda karşısına çıkan gayrimilli odakla hesaplaşacağını belirterek “Görüyorum ki çok aceleciler. Onlarla elbette hesaplaşacağız. Onları cımbızımla teker teker toplayacağım" açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal eski partisinin ciddi bir savrulma yaşadığını belirterek "Bu savrulmadaki en can acıtıcı nokta CHP’nin gayrimilli bir pozisyona gelmesidir" demişti.

CHP'nin "gayrimilli" olarak tanımlaması partililer tarafından eleştirilirken, Baykal sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.

"ELBETTE HESAPLAŞCAĞIZ"

"Bu yola çıktığım zaman, babama komplo kuran gayrimilli odağın karşıma çıkacağını biliyordum" diyen Baykal, "Görüyorum ki çok aceleciler. Onlarla elbette hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

"CIMBIZIMLA TEKER TEKER TOPLAYACAĞIM"

Şimdi daha öncelikli bir gündemi olduğunu belirten Baykal, "Gayrimilli odağın iktidar olamayacağı bir teorik zemine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Sonra onları cımbızımla teker teker toplayacağım" açıklamasında bulundu.

 

Aslı Baykal'dan sert çıkış! ile ilgili etiketler CHP Deniz Baykal
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.