Aslı Aydıntaşkalp ve FETÖ'cülerden skandal Trudeau mesajları

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Suriye'deki insanlık dramıyla ilgili utanç verici bir paylaşımda bulundu. Twitter'da, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Suriyeli sığınmacılarla çekilen bir mesajını paylaşan Aydıntaşbaş, "Başkan olacaksan böyle ol." diye yazdı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ABD Başkanı Donald Trump'ın imzaladığı 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD'ye girişini yasaklayan kararnamenin ardından, mültecileri Kanada'da memnuniyetle karşılanacağını söyledi.

Trudeau sosyal medyada, 'Zulüm, terör ve savaştan kaçanlar; inancınızı önemsemeden Kanadalılar sizi memnuniyetli karşılayacak. Çeşitlilik gücümüzdür' paylaşımında bulunarak #WelcomeToCanada (Kanada'ya hoşgeldiniz) hashtag'ini kullandı.

Trudeau 2015 yılında Toronto'daki havalimanında Suriyeli bir mülteciyi karşıladığı fotoğrafını paylaştı.

ASLI AYDINTAŞBAŞ VE FETÖCÜLERDEN DESTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mülteci krizine yönelik "Açık kapı" politikasını her fırsatta eleştiren bazı çevreler ise Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun bu mesajına coşkuyla destek verdi.

Cumhuriyet Yazar Aslı Aydıntaşbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ülkesinde 3,5 milyon mülteciye ev sahipliği ve hamilik yapılmasına rağmen, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun mesajını, 'Başkan olacaksan böyle ol. Mültecilere kapısını açtı' notunu ekleyerek paylaştı.

grtjh777

Aydıntaşbaş, bu paylaşımına yönelik yoğun eleştiriler üzerine söz konusu tweeti sildi ve yeni bir mesaj paylaştı.

FETÖ DE DESTEK VERDİ!

Ancak, Cumhuriyet yazarı Aydıntaşbaş'ın skandal paylaşımına, gazetesinin yol arkadaşı FETÖ'cülerden destek gecikmedi.

Yurt dışında firari bulunan Tarık Toros benzer bir mesajı kendi Twitter hesabından paylaşarak, Kanada Başbakanı'nı övdü.

bythyj

Aslı Aydıntaşkalp ve FETÖ'cülerden skandal Trudeau mesajları ile ilgili etiketler FETÖ aslı aydıntaşbaş trudeau tarık toros
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.