Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, koronavirüs krizini en iyi yöneten ülke olan Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı. Twitter hesabından diğer ülkeleri överken, Türkiye'nin 'yasakçı' olduğunu iddia eden Aydıntaşbaş, eleştirilerin hedefi oldu. Bir kullanıcı gazeteciyi "Ülkeni beğenmiyorsan İtalya ya da İran'a gidebilirsin." sözleriyle eleştirdi.

 

Amerikan gazetelerinde paylaştığı Türkiye eleştirileriyle tanınan gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, bu kez de koronavirüs konusunda Türkiye'yi karalamaya çalıştı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 

"Dünyada müthiş bir sosyal devlet anlayışı başlıyor. İşten çıkarmaların önüne geçiliyor, maaşlar karşılanıyor, vatandaşlara doğrudan maddi yardım yapılıyor, vergiler erteleniyor, kiralar ödeniyor vs." ifadelerini kullanan Aydıntaşbaş, krizi en iyi yöneten ülke olan Türkiye'yi karalamaya çalışarak şunları söyledi:

"Bizde ise o tanıdık yasaklayan, denetleyen, gözetleyen devlet refleksi yükseliyor"

 

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Aydıntaşbaş'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı - Resim : 2

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı - Resim : 3

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı - Resim : 4

NEVŞİN MENGÜ DE DUA ÇAĞRISIYLA ALAY ETTİ

Öte yandan gazeteci Nevşin Mengü de ilahiyatçı Haydar Bekiroğlu'nun koronavirüs ile mücadele için yaptığı dua çağrısıyla alay ederek "İşimiz duaya kaldıysa" yorumunda bulundu. Mengü'nün bu yorumu tepkilere neden oldu.

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı - Resim : 5

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı - Resim : 6

Aslı Aydıntaşbaş Türkiye'ye kara çalmak için kollarını sıvadı ile ilgili etiketler Türkiye Twitter Nevşin Mengü Koronavirüs Korona aslı aydıntaşbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.