Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor

Süper Lig'in ilk haftasında Antalya deplasmanına gidecek ola Galatasaray'da 4 flaş transfer gelişmesi yaşandı. Orta saha, 10 numara ve forvet hattını güçlendirmek isteyen Erden Timur'dan Okan Buruk'a müjdeli haber gelirken, Sarı Kırmızılı yönetimin yıldız futbolcuların işini bitirdiği bildirildi.

Galatasaray'da Taylan Antalyalı'nın yerine gelecek isim netleşmeye başladı. Okan Buruk döneminde hazırlık maçlarında istediği forma şansını bulamayacan Taylan, 6 numara transferi de geldiğinde iyice formayı unutacak.

Ligin başlamasına 1 hafta kala 6 numara transferine henüz noktayı koyamayan Galatasaray'da çalışmalar hız kazanmış durumda. Florian Grillitsch'le pazarlıkların medyaya sızmasının ardından sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar şu anda temasları çok gizli bir şekilde sürdürüyor.

1.BOMBA LUCAS TORREIRA 

Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor

Arsenal formasını giyen Lucas Torreira'yi gündemine almış durumda. Yönetim ilk göreve geldiğinde de Uruguaylı yıldızın ismi Galatasaray ile anılmıştı. Ancak o dönem Torreira'nın Arsenal'deki durumu belirsiz olduğu için transferde ilerleme kaydedilememişti. İngiliz ekibinde teknik direktör Mikel Arteta'nın 26 yaşındaki futbolcuyu hiçbir hazırlık maçında oynatmaması ve tamamen gözden çıkarmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'ın düğmeye bastığı öğrenildi. İspanyol basınında yer alan bilgilere göre Valencia da Lucas Torreira ile çok yakından ilgileniyor. Arsenal ile 1 yıl sözleşmesi bulunan Uruguaylı yıldızın kiralanması mümkün gözükmüyor. Bu nedenle transferin olası maliyetinin Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokabileceği ifade ediliyor. 2018 yılında 28 milyon Euro karşılığında Sampdoria'dan Arsenal'e transfer olan Torreira geçtiğimiz sezonu Fiorentina'da kiralık geçirdi. Yıldız futbolcu Serie A'da 31 maça çıkarken 5 gol ve 2 asistlik oldukça başarılı bir performans sergiledi.

2.BOMBA WILLIAM CARVALHO 

Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor - Resim : 2

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılı ekip Okan Buruk önderliğinde kadrosuna önemli takviyeler yaparak sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemenin peşinde. Aslan'da gözler orta saha transferine çevrildi. Bu mevkiye bir yıldız daha katmak isteyen sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan William Carvalho'nun peşindeydi. Portekizli futbolcu flaş bir hamleye imza attı. Carvalho, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın bir paylaşımını beğendi. Öte yandan yıldız futbolcuyu isteyen takımlar arasında Olympique Lyon, Galatasaray, Monza ve Nottingham Forest'ın da bulunduğu kaydedildi.

3.BOMBA EVANDER

Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor - Resim : 3

24 yaşındaki Brezilyalı yetenek Evander'in Galatasaray'a transferi artık an meselesi. Sarı-Kırmızılılar hem Sambacı'nın kulübü Midtjylland hem de oyuncunun kendisiyle anlaşmaya vardı. Genç 10 numaranın transferinde son sözü teknik direktör Okan Buruk söyleyecek. Başarılı çalıştırıcının onay vermesi halinde, görüşmelerdeki son pürüzler de giderilerek transfer gerçekleşecek. Galatasaray, Evander'in bonservisi için 7.5 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, genç Sambacı'dan hem sahada faydalanmak hem de sonrasında çok daha yüksek bir bedelle satış yaparak kâr elde etmek istiyor. Şu sıralarda hafif bir sakatlığı bulunan Evander'in, mutabakat durumunda detaylı sağlık testlerinden geçirileceği de gelen haberler arasında. Geçen sezon Midtjylland'da 47 maçta boy gösteren Brezilyalı 10 numara, 17 gol 11 asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

4.BOMBA ALİ AKMAN 

Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor - Resim : 4

Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'in ardından Galatasaray'ın 6.transferi Ali Akman oldu. 10 gündür Eintracht Frankfurt'la görüşme halinde olan sarı-kırmızılılar, Alman kulübüyle kiralık anlaşmada el sıkıştı. A Milli Takım hayalleri kuran Ali Akman da Avrupa'dan birçok teklif almasına rağmen tercihini daha göz önünde olacağı için Galatasaray'dan yana kullandı. Frankfurt cephesinin 20 yaşındaki forveti kiralarken sarı kırmızılı kulüpten oynama garantisi istediği ve en az 25 karşılaşmada forma giyme şartı koyduğu öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk'un onay vermesinin ardından da Ali Akman'ın transferi gerçekleşti. Genç yeteneğin kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Bu transferle Florya'da Akman soyadı taşıyan isim sayısı 4'e çıktı. Hamza-Efe Akman kardeşler A Takım'la yeni sezona hazırlanırken, babaları Ayhan Akman futbolla ilgili idari pozisyonda görev yapıyor. Ayhan'ın yeğeni, Hamza- Efe'nin kuzeni Ali Akman da artık Galatasaraylı.

 

 

 

Aslan'dan 4 transfer bombası birden! Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Süper Lig Yeni sezon hazırlıkları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.