Avustralya Açık'ta Aslan Karatsev sürprizi

Avustralya Açık'ta Aslan Karatsev fırtınası... Kariyerinde ilk kez slam ana tablosunda mücadele eden dünya 114 numarası Rus raket, çeyrek final gördü. Felix Auger-Aliassime karşısında setler 2-0 geriye düşen 28 yaşındaki Karatsev müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Teniste sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta Aslan Karatsev fırtınası esiyor... Kariyerinde ilk kez slam ana tablosunda mücadele eden Rus raket, çeyrek final gördü. 

Dünya 114 numarası 28 yaşındaki raket, 4. turda Kanadalı genç yetenek Felix Auger-Aliassime ile karşılaştı. Melbourne'de herkes, set vermeden 4. tura gelen dünya 19 numarası Felix'in rahat bir galibiyet elde edeceğini düşünüyordu. 21 yaşındaki raket ilk 2 seti 6-3 ve 6-1 alarak bu izlenimi doğruladı. Ancak turnuvanın sürpriz ismi Aslan Karatsev 6-3, 6-3 ve 6-4'lük peşe peşe setlerle müthiş bir geri dönüşe imza atmayı başardı.

3 ön eleme oynayarak Avustralya Açık ana tablosuna kalmayı başaran Karatsev sırasıyla Gianluca Mager, Egor Gerasimov ve dünya 9 numarası Diego Schwartzman'ı set vermeden elemişti. Aslan Karatsev'in çeyrek finaldeki rakibi Grimor Dimitrov oldu.

Eski günlerine dönmek isteyen Bulgar raket Dimitrov, turnuvanın favorilerinden Dominic Thiem'i 6-3, 6-3 ve 6-0'lık 3 setle geçmeyi bildi. Dünya 3 numarası Avusturyalı raket Thiem bu performansıyla herkesi şaşırttı. Tek el backhand'in son temilcilerinden Dimitrov, dünya 21 numarası konumunda...

DJOKOVİC YOLA DEVAM EDİYOR

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, 4. turda Milos Raonic'i geçti... 8 Avustalya Açık zaferi bulunan ve geçen yıl da Melbourne'de şampiyonluk yaşayan Sırp raket, Kanadalı Raonic'i  7-64, 4-6, 6-1 ve 6-4'lük setlerle 3-1 mağlup etti. İki tenisçi bu maçla birlikte 11. kez karşı karşıya geldi ve maçların tümünü Djokovic kazandı. Yaşayan efsanenin çeyrek finaldeki rakibi Alexander Zverev olacak.

Avustralya Açık'ta Aslan Karatsev sürprizi ile ilgili etiketler Tenis Aslan Karatsev avustralya açık novak djokovic
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.