Aslan burcu yükseleni nedir? Yükselen aslan burcu özellikleri

Aslan burcu yükseleni ve yükselen aslan burcu özellikleri denildiğinde; korkusuz, kendine güvenen ve tutkulu kişiler gelir. Peki ama aslan burcunun yükseleni hangisidir?

Yükselen burçlar kişilerin dışa yansıyan yönleri gibidir. Güneş burcu ne olursa olsun yükselen burcun kişilere kattığı özellikler aslında kendini yansıtır. Yaşanılan iç dünyada ne kadar farklılıklar olsa da başkaları adına yükselen burcu özelliği ile yaşantı her daim devam eder. Peki ama yükselen aslan burcu özellikleri nelerdir?

Yükselen Aslan Genel Özellikleri

Korkusuz, kendine güvenen, tutkulu kişilerdir. İş hayatında ve her alanda yüksek bir konun söz konusudur. Çok enerjik olmakla beraber hiçbir engele takılmadan hedefledikleri doğrultuda inanç içerisinde yürürler. Tıpkı bir aslan gibi toplumun soylu kişileri arasında komu verme eğilimleri bulunur.

Yürekli, eli açık ve iyidirler. Karşılarındakini etki altına alma güçleri bulunmaktadır. Konuşma yaptıkları esnada tutkulu ve heyecanlı bir tavır ortaya koyduklarından çekici görünürler. Kendi yuvalarının tek sahibidirler.

Sağlıklı ve bir o kadarda yerine oturmuş bir aile yaşamına sahip olduklarından bunun kendilerine neler kazandırabileceklerinin farkındadırlar. Artistik yeteneklerinden dolayı ilgi çekerler. Özgürlüklerine düşkündürler ve bulundukları ortamda tek yetkili olmak isterler. İnsanlarla dostça yaşamak adına mücadele ederler. Hiçbir zaman açıklanamayan bazı güçler tarafından yönetildiklerine inanırlar.

Kendi yaşamlarında kralların sahip olduğu kutsal haklara benzer bir şekilde bazı hakların bulunduğunu kabul ederler. Zeki ve neşeli insanlar ilgilerini çeker. Zaman zamanda önemsenmediklerini hissederek somurtkan davranırlar. Fazla gururlu bir yapıya sahip odluklarından bunun nedeni bilmedikleri için huzursuzluğa kapılırlar.

Ufukta yükselen aslan burcu; sıcakkanlılık, bonkörlük ve güç gibi özelliklerin kişiliğe ve davranış biçimine hakim olmasına sebebiyet verir. Kraliyet burcuna dahil olan aslan, ufuktayken kişinin davranışlarına asalet ve kontrollü olabilme imkanı sağlar. Yükselen burcu aslan olanlar her şey yolunda iken açık olmayı seven, etrafına ışık saçan aktif bir kişilik sergilerler. Kendinden emin davranışlar ve koruyuculuk yükselen aslanın aranılan, sevilen ve saygı duyulan bir insan olmasında çok önemli bir rol oynayan özelliktir.

Yükselen aslanın idare etme ve güç tutkusu dominant bir kişilik sergilemesine neden olur. Kendini aşmak isteği, saygı ve itibar görme arzusu, kendi yaptıklarından tekrardan emin olmak adına bu tür davranışlar sergilemesinde önemli bir etmendir.

Yükselen aslan, yoğun bir özgüveni bünyesinde barındırmasına rağmen çok kolaylıkla negatif bir ruh haline de bürünebilir. Her zaman en iyi ve en güzele layık olduğunu düşünen yükselen aslan, umutsuz ve çaresiz kalmaktan nefret ettiği gibi bu gibi durumlarda kendi içlerine kapanırlar.

Güneş tarafından yönetici olan yükselen aslan, etrafında bulunan insanların hayatına vazgeçilmez bir şekilde nüfus ederler. Ateş elementinden olan aslan, samimi ve sıcak, sevgiye düşkün bir yapı içerisindedir. Vefa ve sadakat onlar için pozitif bir özelliktir. Zaman zaman abartıya kaçarak, aşırı uçlarda dolaşmaya ve blöf yapma konusunda eğilimlidirler.

Kendisini adına yapılan hiçbir şeyi göz ardı etmeyen yükselen aslan, gururunu korumak adına zayıflıklarını saklarlar. Yapılan iyiliklerin karşılığını fazlasıyla vermek onlar için zorunlu bir gereksinimdir. Babalık duygusu çok gelişen aslan burcu, ufukta yükseldiğinden yaratıcılık ve sanata karşı çok olumludurlar. Yükselen aslan burcu olan kişiler dikkat çekici şekilde giyinerek fark edilmeyi severler.

Yükselen Aslan Burcu Özellikleri

- Ego merkezli
- İlgi çekmek için her şeyi yaparlar
- Herkesin kendisine hayran olmasını isterler
- Gösterişi sever
- Enerjiktir
- Sporla ilgilidir
- Atletiktir
- Sakindir ama sinirlenirse kükreyebilir
- Lüksü sever
- Cömerttir
- Arkadaşları için tüm parasını harcayabilir
- Romantiktir
- Lüks arabaları sever
- Lüks bir restoranda yemek yemeyi sever
- Sevdiklerine karşı ilgilidir
- Elinde para tutmaz ve hemen harcar

Aslan burcu yükseleni nedir? Yükselen aslan burcu özellikleri ile ilgili etiketler aslan burcu yükselen aslan burcu aslan burcu yükseleni
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.