Aslan bulunan işletmede inceleme yapıldı...

Sosyal medyada İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir nargile kafenin camekanında aslan sergilendiği iddiaları hayvanseverlerin tepkisini çekmişti.

Sosyal medyada yer alan nargile kafede aslan sergilendiği paylaşımları üzerine adı geçen yerde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ekipleri, incelemelerde bulundu. Mekanın, turizm ruhsatlı hayvanat bahçesi ve rehabilitasyon merkezi olarak faaliyet yürüttüğü belirlendi.

Bir aslanın, nargile kafede cam kafeste tutulduğu şeklinde görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Beykoz'daki sözkonusu yerde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, incelemelerde bulundu.

REHABİLİTASYON MERKEZİ OLARAK FAALİYE YÜRÜTÜYOR
Yapılan incelemede adı geçen yerin, turizm ruhsatlı hayvanat bahçesi ve rehabilitasyon merkezi olarak faaliyet yürüttüğü belirlendi.

GEREKLİ BELGELERİ BULUNUYOR
İşletmede aslanın yanı sıra; atların, kuşların, papağanların ve timsahın da olduğu ve gerekli belgelerinin de bulunduğu öğrenildi. Aslanın rahat bir ortamda yaşaması için devasa bir kafeste tutulduğu ve gezme alanlarının olduğu görüldü. Kafeste yaşayan aslanın isminin Khalessi olduğu ve 1 yaşında olduğu öğrenildi

ASLANIN ADI KHALESSİ!

Mekan sahibi ise 'Khalessi' ismini verdiği aslanının ağzından yazdığı mektubu mekanın Instagram hesabından 'Lütfen okuyun' notuyla paylaştı:

"Merhaba

Benim adım Khalessi. Adım neden Khalessi biliyor musun?

Beni büyüten babam tam bir 'Game Of Thrones' hayranı ve oradaki ejderhalı kıza hayran olduğu için benim adımı da bu yüzden Khalessi koymuş.

Demeyin şimdi nasıl bir aslanın babadı "Game of Thrones" hayranı ve ordaki ejderjalı kıza hayran?

"BENİM BABAM BİR İNSAN"

Benim babam çünkü bir insan...

Ben Antalya'da bir hayvanat bahçesinde doğdum ve benim gerçek annem ve babam bana bakmadılar biliyor musunuz beni ölüme bıraktılar. İşte benim insan olan gerçek babam ise bu rehabilitasyon merkezinin sahibi.

Onlar ne yaptı bana biliyor musunuz annem ve babamın yapmadığını, ben ölmeyeyim diye beni yanlarına aldılar günlerce bana baktılar...

Hayata dönmem için serumlar taktılar, elleriyle beslediler ve babamın hep teşekkür ettiği bir doktoru var Hilal ablam onun ile beni ayağa kaldırdılar.

Aslan bulunan işletmede inceleme yapıldı...

Babamın kucağında büyüdüm ve kendimi artık sizden biri olarak görüyorum, başka arkadaşlarımla irtibat kuramamaya başladım doğada insanların kötü olmadığıyla büyüdüm ben ama gözüm hep babamın arkadaşlarını arıyor.

Benim aşağıda kocaman kafesim var ama aslında odam orası benim ama sizi buradan izlemek çok güzel geliyor. Sadece dinleneceğim zamanlar aşağı iniyorum, sizler geldiğiniz zaman da hemen sizleri görmek için yukarı çıkıyorum.

"DOĞANIN KALDIĞINA İNANMIYORUM"

Benim annelerim babalarım dedelerim hep hayvanat bahçesinde doğdular ve babam bana asmile olmuşsun diyor ne kadar anlayamasam da doğada artık yaşayamazmışım ama doğanın kaldığına da çok inanmıyorum artık.

Beni sevin çünkü ben bütün insanların iyi olduğunu öğreniyorum sizlerin beni sevmeye geldiğininizi gördükçe.

"İNSANLARI KAFESE, HAYVANLARI DOĞAYA SALACAK"

Bu arada benim babamın extreme fikirleri vardır. Şimdi TÜBİTAK'a bir proje sunmuş. İnsanları kafese, hayvanları doğaya salacakmış. Çok anlamadım ama onun bir bildiği vardır."

Aslan bulunan işletmede inceleme yapıldı... - Resim : 2

Aslan bulunan işletmede inceleme yapıldı... ile ilgili etiketler Beykoz nargile kafe mevzoo aslan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.