Asla şaşırmadık! ABD’li Büyükelçi ölen Ermeni asker mezarlarını ziyaret etti

ABD'nin Ermenistan Büyükelçisi Kristina Kvien, bugün Erivan'daki askeri mezarlığı ziyaret etti. Büyülelçi Kvien, ziyaretinde 27 Eylül'de İkinci Karabağ Savaşı'nda öldürülen ermeni askerlerinin anısına saygı duruşunda bulundu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Amerika Birleşik Devletleri, Kafkaslar’da gerginlik yaratacak politikalarını sürdürüyor.

ÖNCE ORTAK TATBİKAT SONRA MADDİ YARDIM ŞİMDİ DE MEZAR ZİYARETİ!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaş ve sonrasında Ermenistan ile açık destek olan, ayrıca her alanda işbirliği yapan ABD, bu politikasına devam ediyor. Eylül ayında Ermenistan ile ortak tatbikat yapan ABD, Ermenistan’a Karabağ’da ki Ermeniler için 11,5 milyon dolar para yardımı yapacağı açıklaması yapmıştı. Bu açıklamadan saatler sonra,bu kez ABD'nin Ermenistan Büyükelçisi Kristina Kvien, bugün Erivan'daki askeri mezarlığı ziyaret etti.Büyülelçi Kvien ziyaretinde, 27 Eylül'de İkinci Karabağ Savaşı'nda öldürülen Ermeni askerlerinin anısına çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

ABD BÜYÜKELÇİSİ KVİEN’E AZERBAYCAN’DA BÜYÜK TEPKİ!

Öte yandan, ABD Büyükelçisi Kristina Kvien’in Karabağ’da Azerbaycan Ordusu tarafından etkisiz hale getirilen Ermeni terörist mezarlarnı ziyaret ile saygı duruşunda durması, Azerbaycan’da büyük tepki gördüğü öğrenildi. Azerbaycan yetkililerinin, ABD Erivan Büyükelçisi Kvien’in mezarlık ziyareti ile saygı duruşu için, önümizdeki günlerde, sert bir açıklama yapacakları ifade edildi.

 

Asla şaşırmadık! ABD’li Büyükelçi ölen Ermeni asker mezarlarını ziyaret etti ile ilgili etiketler Ermenistan ABD Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.