Aşkına karşılık vermeyen kadını kezzapla yakan şüpheli yakalandı

Avcılar’da aşık olduğu kadını önce tehdit eden kişi, ygece gizlice evine girip kimyasal madde ile saldırmıştı. Kadının gözünü kaybettiği ve yüzünün bir bölümündeki yanıkların kemiğe kadar eridiği tespit edilirken, kaçan şüpheli yakalandı.

İstanbul'un ilçesi Avcılar'da bulunan Merkez Mahallesi Katip Ahmet Sokak’taki 4 katlı binada 5 Ekim Salı günü yaşanan olayda, Mehmet Y. isimli şahıs, saplantılı bir şekilde aşık olduğu bir eğlence mekanında çalışan Yasemin Uzunçelebi’yi (42) aşkına karşılık bulamayınca tehdit etmiş, daha sonrada kadının evine gece saatlerinde gizlice girerek kimyasal madde döküp kaçmıştı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık bölümüne kaldırılan Yasemin Uzunçelebi’nin gözünü kaybettiği ve yüzünün bir bölümündeki yanıkların kemiğe kadar eridiği tespit edilmişti.

Aşkına karşılık vermeyen kadını kezzapla yakan şüpheli yakalandı

GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olayın ardından harekete geçen Avcılar Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, şahsın kimliğini belirleyerek teknik ve fiziki takip başlattı. Şüpheli Mehmet Y.’nin emniyette 16 farklı suçtan kaydının olduğu belirlendi. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, Mehmet Y.’yi Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelenin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İHA

 

Aşkına karşılık vermeyen kadını kezzapla yakan şüpheli yakalandı ile ilgili etiketler Avcılar kimyasal saldırı Yasemin Uzunçelebi Mehmet Y.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.