Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? 19 Temmuz Aşkın Tarifi bu akşam neden yayınlanmadı?

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Aşkın Tarifi 7. bölümü ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Aşkın Tarifi 7. bölüm ne zaman?

Başrollerinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün oynadığı Aşkın Tarifi, kendi halinde kebap ustası olan Fırat ile kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a ders vermek isterken güzeller güzeli Naz Soyluer’e tutulduğu bir aşk yolculuğunu anlatmaktadır.

Pazartesi akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi 7. bölümü ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hayranları oldukça üzdü.

Aşkın Tarifi 7. Bölüm Bu Hafta Neden Yok?

Aşkın Tarifi 7. bölümü bu hafta Kurban Bayramı tatili nedeniyle 19 Temmuz 2021 Pazartesi akşamında yayınlanmayacak.

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? 19 Temmuz Aşkın Tarifi bu akşam neden yayınlanmadı?

Aşkın Tarifi 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Aşkın Tarifi 7. bölümü ile gelecek hafta 26 Temmuz 2021 Pazartesi akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Aşkın Tarifi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Mirza’yı ofisinde yakalayan Taylan, Fırat’ı iyice köşeye sıkıştırmıştır. Fırat da arkadaşı ve Naz arasında bir seçim yapmak durumundadır. Restoranda yemek yarışmasının ön eleme heyecanı yaşanırken Fırat’ın aniden ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirir. Naz, bir gece önce kendisine hiçbir açıklama yapmadan giden Fırat’a oldukça tepkilidir. Bunların üstüne Fırat’ın ortadan kaybolması onu iyice sinirlendirir. Sonunda Fırat, Naz’ın karşısına çıktığı anda fırtına kopar.

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? 19 Temmuz Aşkın Tarifi bu akşam neden yayınlanmadı? - Resim : 2

Fırat, Naz’a kendini anlatma çabası içerisine girmeye çalışırken karşısına çıkan kişi tüm hayatını alt üst eder. Naz ve Fırat arasında ipler iyice gerilirken Naz, Fırat’ın ailesiyle ilgili de yanlış şeyler düşüncesi içerisindedir. Fırat bu duruma oldukça kırılır. Naz sonrasında bundan pişman olarak Fırat ile aralarındaki gerilimi bitirmek adına ilk adımı atar. Ancak bu defa da onu Fırat’ın evinde bir sürpriz beklemektedir. Ve Naz’ın artık Fırat’a olan tüm güveni kaybolmuştur.

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? 19 Temmuz Aşkın Tarifi bu akşam neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Aşkın tarifi Aşkın Tarifi 7. Bölüm Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.