Aşkın Tarifi 7. bölüm bu akşam var mı? Aşkın Tarifi hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Aşkın Tarifi 7. yeni bölüm bu akşam var mı sorusu hayranları tarafından yakın takipte. Kurban Bayramı tatili nedeniyle geçen hafta yayınlanmayan Aşkın Tarifi dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmakta. Aşkın Tarifi hangi günler, saat kaçta başlıyor? İşte yanıtı…

Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi dizisi 7. bölümüyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek için restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde gerçek aşkla tanışıyor.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle geçen hafta 19 Temmuz Pazar akşamında Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü yayınlanmamıştı.

26 Temmuz Aşkın Tarifi 7. Yeni Bölüm Yayınlanacak Mı?

Aşkın Tarifi dizisi 7. yeni bölümü ile 26 Temmuz Pazartesi akşamında Kanal D ekranlarında olacak ve saat 20.00’dan itibaren yayınlanacak.

Aşkın Tarifi 7. bölüm bu akşam var mı? Aşkın Tarifi hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Aşkın Tarifi 7. bölümü ile 26 Temmuz Pazartesi akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve saat 20.00’da başlıyor.

Aşkın Tarifi Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Naz’ın, Fırat’ın bilgisayarında kendisiyle ilgili dosyayı görmesi, ikili arasındaki gerilimi iyice arttırır. Naz’ın Fırat’la ilgili hissettiği güvensizlik duygusu, daha da büyür. Fırat, dönülemez bir yola girdiğini düşünürken, yardımına yetişen sürpriz biri sayesinde, Naz’ın güvenini kazanmak için yeni bir yol bulur.

Aşkın Tarifi 7. bölüm bu akşam var mı? Aşkın Tarifi hangi günler, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Böylece, Taylan’ı da alt edebilecektir. Taylan da Fırat’a karşı boş durmaz. O da Feza’yı kendi safına çekerek, Fırat’tan habersiz, ona karşı bir atağa geçer. Taylan’ın Feza’yı kullanarak kurduğu plan, iki taraf arasındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olacaktır. Üstelik Taylan’ın kariyerini tazelemek için yaptığı başka plan da yine Fırat’la yollarının kesişmesine sebep olur. Fırat’ın planındaki bir son dakika gelişmesi, Naz’la Fırat’ın arasını biraz da olsa yumuşatır. Ancak, Naz’ın Fırat hakkında öğreneceği bir bilgi, Naz’ın Fırat’a karşı olan duygularını tekrardan sorgulamasına neden olacaktır. Naz, her şeye rağmen Fırat’a güvenebilecek midir? Fırat’ı bekleyen sürpriz nedir?

Aşkın Tarifi 7. bölüm bu akşam var mı? Aşkın Tarifi hangi günler, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Aşkın tarifi Aşkın Tarifi Yeni Bölüm Aşkın Tarifi Son Bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.