Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur karların içinde yaptığı cesur paylaşımla gündem oldu. Yoğun kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da evinin bahçesinde askılı bluzla kendisini karların ortasına atan Boluğur, o anlarını 'Karda güneşleniyorum🤫' notuyla yayınladı. Videoda havanın karanlık ve akşam saatlerinin olması dikkat çekti. Takipçileri ortada güneş göremeyince Boluğur'u yorum yağmuruna tuttular.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur karların içinde yaptığı cesur paylaşımla gündem oldu. Yoğun kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da evinin bahçesinde askılı bluzla kendisini karların ortasına atan ve soğuğa meydan okuyan Boluğur, o anlarını 'Karda güneşleniyorum🤫' notuyla yayınladı. Videoda havanın karanlık olması ve akşam saatlerinin olması dikkat çekti.

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl:Kösem, Kül ve Ateş, İçimdeki Fırtına, Kuzey ve Güney gibi yapımlarda rol alan ancak 2017 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra ekranlarda yer almayan genç oyuncu Merve Boluğur bir kez daha sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Kar videosu yayınlayan ünlü oyuncunun hareketleri anlamsız bulundu. Kimse ne yapmaya çalıştığını anlamadı.

Ekranlarında uzak olmasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Merve Boluğur son olarak Instagram hesabından askılı bluzuyla karların içinden ''Karda güneşleniyorum🤫'' notunu düştüğü bir videosunu yayınladı. Geçtiğimiz günlerde direk dansı görüntüleriyle çok konuşulan Boluğur yine yeni bir paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 2

Dil çıkarıp, kameraya kar fırlatan Merve Boluğur'un o ilginç anları kısa sürede gündem oldu. Twitter'da 'Merve Boluğur' etiketi TT oldu. Genç oyuncunun paylaşımı 10 saat içinde 350 bine yakın kişi tarafından görüntülendiç

Sosyal medya kullanıcıları Merve Boluğur'u yorum yağmuruna tuttu. Boluğur'un paylaşımını eğlenceli bulanlar da oldu, dikkat çekmek için yaptığını söyleyip eleştirenler de.

İşte Merve Boluğur'un kar videosuna gelen yorumlardan bazıları...

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 3

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 4

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 5

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 6

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 7

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 8

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 9

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 10

Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu - Resim : 11


Askılı bluzla karların içinde güneşlendiğini söyleyen Merve Boluğur sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Murat Dalkılıç Sosyal Medya Twitter kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.