Askerlik yeri sorgulama 2023: MSB Kasım celbi sınıflandırma sonuçları!

MSB'nin E-Devlet sorgulama aracılığı ile, askerlik yerleri erişime açıldı. Kasım celbi döneminde TSK'ye katılacak olan er ve erbaş adayları, 27 Ekim tarihinde açıklanan sevk tarihlerine göre hazırlıklarını tamamlayacak ve askerlik görevlerini yerine getirecekler. İşte, askerlik yeri sorgulama 2023 ekranı! Ayrıntılar haberimizde...

Askerlik yerleri sorgulama ekranı, Kasım celbi sınıflandırma sonuçlarıyla birlikte bugün, yani 27 Ekim'de e-Devlet üzerinden erişilebilir olacak. Kasım ayı askerlik yerlerinin açıklanma tarihi, asker ve yedek astsubay adayları için merak konusu haline geldi. Seçim ve sınıflandırma sonuçları, 27 Ekim 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak.

Sınıflandırılan yükümlüler, yeniden sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır. Ancak daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar da dâhil olmak üzere, yedek subay/astsubay adaylığına ayrılmış yükümlülerden, 7179 sayılı Askeralma Kanunu’nda belirtilen mazeretleri olmaksızın, tabi oldukları celp ve sevk döneminde askere gitmeyenler, er statüsünde askere sevk edileceklerdir.

ASKERLİK YERİ ÖĞRENME EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Askerlik yeri sorgulama 2023: MSB Kasım celbi sınıflandırma sonuçları! ile ilgili etiketler askerlik Bedelli askerlik Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.